Kategoriler
Oyun

PC İçin Strateji Oyunu – Anno 2070 Demo

“Anno 2070” Oyunu Bilgisi

Oyunun deneme versiyonunu yani demosunu indirebilirsiniz. Oyun türü olarak Strateji olan oyunun çıkış tarihi 17 Kasım 2011. Windows İşletim sistemi için indireceğiniz bu oyunu oynayabileceğiniz platformlar PC

Sponsorlu Bağlantılar

“Anno 2070” Sistem Gereksinimleri

Windows İşletim Sistemi İçin Sistem Gereksinimleri;

Core 2 Duo 2 GHz işlemci isteyen oyun için ayrıca Ram olarak 2 GB RAM (4 GB RAM – Vista/7) ihtiyacınız var. Ekran kartı 512 MB (GeForce 8800 GT yada üstü) olması gerekiyor ve bilgisayarınızın Hard diskinde 5 GB hard diskinizde boş alan olması gerekiyor. İşletim sistemi ise Windows XP/Vista/7.

Anno 2070

“Anno 2070” Nedir? “Anno 2070” Oyun Özellikleri

Dünyamız değişti. Yükselen deniz seviyesi kıyı şehirlerini harap etti ve iklim değişiklikleri çok miktarda toprağı elverişsiz hale getirdi. Bu felaketlerin eşiğinden uzakta kalmış kocaman bir adada geleceğin toplumunu kendiniz oluşturun, koloniler kurun ve dev metropolisler yaratın. Ödüllü strateji serisinin devamı olan Anno 2070 yeni zorluklarla dolu bir dünya sunuyor, Kaynak yönetimi, diplomasi ve ticarete dayalı, şehir yönetimi alanında yapılmış en detaylı ekonomi sistemini keşfetmenizi sağlıyor.

“Anno 2070” Video

“Anno 2070 Demo” İndir Download

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com