Kategoriler
Oyun

PC İçin Strateji ve Savaş Oyunu – Medieval II: Total War Demo

“Medieval II: Total War” Oyunu Bilgisi

Oyunun deneme versiyonunu yani demosunu indirebilirsiniz. Oyun türü olarak Strateji olan oyunun çıkış tarihi 10 Kasım 2006. Windows İşletim sistemi için indireceğiniz bu oyunu oynayabileceğiniz platformlar PC.

Sponsorlu Bağlantılar

İndirimli Oyun; 14,99 dolar olan “Medieval II: Total War” oyunu store.steampowered.com oyun satış mağazasında %50 indirimle 7,49 dolardır.

“Medieval II: Total War” Sistem Gereksinimleri

Windows İşletim Sistemi İçin Sistem Gereksinimleri;

Pentium 4 1.8 GHz işlemci isteyen oyun için ayrıca Ram olarak 1 GB RAM ihtiyacınız var. Ekran kartı 128MB (GeForce 4 yada üstü) olması gerekiyor ve bilgisayarınızın Hard diskinde 11 GB hard diskinizde boş alan olması gerekiyor. İşletim sistemi ise Windows 2000/XP.

medieval 2 total war

“Medieval II: Total War” Nedir? “Medieval II: Total War” Oyun Özellikleri

Medieval II: Total War, 2002 yılında çıkan Medieval: Total War ‘ın dolaylı devam oyunu ve Creative Assembly’nin Total War dizisindeki dördüncü oyunudur. Oyun 2006 yılında tamamlanmış ve satışa sunulmuştur. Oyun 1080 ve 1530 yılları arasında geçmektedir. Oyun orta çağ savaşlarına, dinlere ve Avrupa, Kuzey Afrika ve Orta Doğudaki siyasete odaklanır. Total War dizisinin önceki oyunlarından ayrı olarak, Medieval II: Total War’da keşif ağacı bulunmaktadır ve bu ağaç oyunun sonunda barut bulunmasıyla tamamlanır. Oyunun süre çizelgesi ortaçağda Yeni Dünya’nın keşfi döneminden, Amerika’nın keşfi ve ele geçirilmesi dönemine kadar genişler. Medieval II, Rome: Total War oyununun ana yazılım dizgesi üzerinden yazılmıştır.

“Medieval II: Total War” Oyun Videosu

“Medieval II: Total War Demo” İndir Download

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com