Kategoriler
Oyun

PC İçin Ücretsiz Motor Yarışı Oyunu – MXGP: The Official Motocross Videogame Demo

“MXGP: The Official Motocross Videogame” Oyunu Bilgisi

Oyunun deneme versiyonunu yani demosunu indirebilirsiniz. Oyun türü olarak Yarış olan oyunun çıkış tarihi 28 Mart 2014. Milestone tarafından geliştirilen oyunun dağıtıcılığını pQube üstlenmiş durumda. Windows İşletim sistemi için indireceğiniz bu oyunu oynayabileceğiniz platformlar PC – Xbox 360 – Play Station 3 – PSV.

“MXGP: The Official Motocross Videogame” Sistem Gereksinimleri

Windows İşletim Sistemi İçin Sistem Gereksinimleri;

Core i5 3.4 GHz GHz işlemci isteyen oyun için ayrıca Ram olarak 4 GB RAM ihtiyacınız var. Ekran kartı 1 GB (GeForce GTX 560 yada üstü) olması gerekiyor ve bilgisayarınızın Hard diskinde 4 GB hard diskinizde boş alan olması gerekiyor. İşletim sistemi ise Windows XP(SP2)/Vista/7/8 ve internet bağlantısı gerekir.

Sponsorlu Bağlantılar

MXGP The Official Motocross Videogame

“MXGP: The Official Motocross Videogame” Nedir?

MXGP, resmi Motocross WW Championship lisansına sahip tek oyundur. Ayrıca yeni MXGP markasının gücünü de arkasına almıştır. Bunun yanında 2014 yılında hangi Motocross oyunları çıkacak? Yanıtı basit: yalnızca MXGP. 60 sürücü, 60 motosiklet, 14 pist ve resmi MX1 ve MX2 2013 FIM Motocross World Championship’in resmi kuralları geçerlidir. Bu oyun tamamen Motocross ile ilgili ve bu, oyunun her yönüne yansımış durumda: gerçekçi motosiklet fiziği, sürücünün motion-capture animasyonları, yeni pist deformasyon sistemi, hendekler ve parçacıklar mevcut.

“MXGP: The Official Motocross Videogame” Oyun Videosu

“MXGP: The Official Motocross Videogame” İndir Download Satın Al

“MXGP: The Official Motocross Videogame” Resmi Sitesi (Official Site)

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com