Kategoriler
Oyun

PC İçin Uzay Savaşları ve RPG Oyunu – Mass Effect 3 Demo

“Mass Effect 3” Oyunu Bilgisi

Oyunun deneme versiyonunu yani demosunu indirebilirsiniz. Oyun türü olarak Aksiyon RPG olan oyunun çıkış tarihi 8 Mart 2012. Windows İşletim sistemi için indireceğiniz bu oyunu oynayabileceğiniz platformlar PC – Xbox 360 – Play Station 3 – WiiU.

Sponsorlu Bağlantılar

“Mass Effect 3” Sistem Gereksinimleri

Windows İşletim Sistemi İçin Sistem Gereksinimleri;

Core 2 Duo 2.4 GHz işlemci isteyen oyun için ayrıca Ram olarak 2 GB RAM (4 GB RAM – Vista/7) ihtiyacınız var. Ekran kartı 512 MB (GeForce 9800 GT yada üstü) olması gerekiyor ve bilgisayarınızın Hard diskinde 15 GB hard diskinizde boş alan olması gerekiyor. İşletim sistemi ise Windows XP/Vista/7, internet bağlantısı.

Mass Effect 3

“Mass Effect 3” Nedir? “Mass Effect 3” Oyun Özellikleri

İnsanoğlu teknolojik olarak gelişmiş ve uzaya açılmıştı. Diğer ırklar ile diplomatik ilişkiler kurmuştu. Her şey görünüşte iyi gitse de, ortalıkta ve tüm ırklar arasında bir söylenti dolanmaktaydı. Bu söylentiye göre Reaper adında çok güçlü bir makine ırkı vardı ve uzun zaman önce canlı organizmaları yok etmek için Reaper’lar harekete geçmişti. Ama bir şekilde durdurulmuşlardı. Mass Effect 1 işte bu noktada başlıyordu. Reaper ırkının yeniden dönmesi ve canlı organizmaları tekrardan tehdit etmesi üzerine, perde arkasında birçok dönen oyun vardı. Komutan Shepard bu işin peşine dönünce, hatta ilk insan Spectre olmuş ve oyun sonunda Reaper ortaya çıkmıştı. Özellikle diplomatik engeller çıldırtan cinstendi. Son kısımda Citadel’daki o savaşı unutmak kolay olmamalı.

“Mass Effect 3” Oyun Videosu

“Mass Effect 3 Demo” İndir Download

“Mass Effect 3” Resmi Sitesi (Official Site)

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com