Kategoriler
Oyun

PC İçin Zombi Öldürme ve Korku Oyunu – S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl

“S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl” Oyunu Bilgisi

Oyunu indirebilmeniz için satın al seçeneğiniz var. Oyun türü olarak Tetikçi – Nişancı olan oyunun çıkış tarihi 13 Nisan 2007. Windows İşletim sistemi için indireceğiniz bu oyunu oynayabileceğiniz platformlar PC.

Sponsorlu Bağlantılar

İndirimli Oyun; 19,99 dolar olan “S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl” oyunu store.steampowered.com oyun satış mağazasında %33 indirimle 13,39 dolardır.

“S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl” Sistem Gereksinimleri

Windows İşletim Sistemi İçin Sistem Gereksinimleri;

Processor Intel Core 2 Duo 2.13 GHz işlemci isteyen oyun için ayrıca Ram olarak 1 GB RAM ihtiyacınız var. Ekran kartı 256MB (GeForce 7900 yada üstü) olması gerekiyor ve bilgisayarınızın Hard diskinde 10 GB hard diskinizde boş alan olması gerekiyor. İşletim sistemi ise Windows 2000/XP.

stalker Shadow of Chernobyl

“S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl” Oyun Özellikleri

26 Nisan 1986’da dünyanın en kötü nükleer kazası meydana geldi: Chernobyl güç santralinin 4. Reaktör’ü radyoaktif maddelerden oluşan bulutlar yayarak patladı… Sovyet otoriteler bu nükleer arazide 30 km’lik bir Mahrumiyet Bölgesi oluşturdular ama 2006’da meydana gelen ikinci bir patlama bölgedeki bütün canlıları yok etti ve Bölge’nin sınırlarının dışarı taşmasına neden oldu. Bu olayın meydana geldiği yerden mutasyona uğramış canlılar, ölümcül radyasyon ve tuhaf, zararlı bir enerji yayılmaya başladı. Bölge’yi karantinaya alan ordu, içeride bulunabilecek kadar aptal ya da cesur olan herkesi vurmaya başladı. Şimdi yıl 2012, insanlar büyük enerji yüklü tuhaf “nesneler” nedeniyle Bölge’nin kalbine sürekli daha da yaklaşmakta. Paralı askerler ve ödül avcıları karaborsada büyük fiyatlara satılan bu nesneleri ele geçirmek için birbirleriyle yarışmakta. Bazıları Bölge’nin altında yatan gerçekleri öğrenmek için, bazıları da sadece oranın kanunsuzluğunun keyfini çıkartmak için oraya gitmekte. Sebepleri ne olursa olsun bu kişiler – Fırsatçılar, Kaçaklar, Maceracılar, Yalnız Kurtlar, Katiller, Kâşifler ve Soyguncular – zaman içerisinde S.T.A.L.K.E.R. olarak anılmaya başlarlar.

“S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl” Oyun Videosu

“S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl” İndir Download Satın Al

“S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl” Resmi Sitesi (Official Site)

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com