Kategoriler
Android iOS

Periscope – iOS ve Android İçin Video Paylaşım Uygulaması

Kişisel Canlı Yayın Uygulaması

Twitter tarafından geliştirilen Periscope isimli bu uygulama ile artık kişisel olarak canlı yayın yapabilirsiniz. Şimdilik sadece Google Play Store ve App Store’da yayınlanan bu uygulama her iki platform içinde ücretsiz. Bu uygulama sayesinde hem Android hemde iOS akıllı telefon ve tabletlerinizden istediğiniz yerden canlı yayın yapabilir ve istediğiniz kişilerle paylaşabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Böylece yanınızda olmasını istediğiniz sevdiklerinize o anda neler yaşadığınızı gösterebilir ve duygularınızı paylaşabilirsiniz. Bu insanlar en yakın arkadaşlarınız olabilir, eşiniz olabilir, çocuklarınız olabilir, anne-babanız olabilir veya iş arkadaşınız olabilir.

İstemediğiniz Kişiler Devredışı

Bu uygulamanın belki de en önemli özelliği yaptığınız canlı yayını istemediğiniz kişilere engellemek. Yani herhangi bir canlı yayın yaparken izlemesini istediğiniz kişileri seçerek özel bir canlı yayın yapıyorsunuz. Yani kimlerin canlı yayınınızı izleyeceğine sizler karar veriyorsunuz.

Periscope mobil

Ayrıca eğer canlı yayınınızı izlemeyenler var ise 24 saat içinde sonradan tekrar izleyebilirler. Çünkü videolar 24 saatliğine saklanıyor. Eğer isterseniz canlı yayın yaptığınız bu videoları Twitter’da paylaşabilirsiniz.

iOS (iPhone, iPad ve iPod touch) İçin Periscope İndir

Android İçin Periscope İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com