Kategoriler
Ne & Nasıl Özel

Periscope İpuçları

Canlı Yayını Siz Yapın

Bilindiği gibi Twitter tarafından geliştirilen Periscope uygulaması, insanların kendilerinin canlı yayın yapmasına olanak tanıyor. Yani isteyen herkes istediği kişiler için canlı yayın yapabilir. Böylece o anda yaşadıklarını yanında olmasını istediği kişilere canlı olarak göstererek anı paylaşabilir. Şu an için sadece Android ve iOS platformları için yayınlanmakta ve ücretsiz. Ama bu uygulamanın az bilinen veya hiç bilinmeyen özellikleri de mevcut.

Sponsorlu Bağlantılar

iOS (iPhone, iPad ve iPod touch) İçin Periscope İndir

Android İçin Periscope İndir

Periscope Küçük İpuçları

Periscope Çoklu Kalp Yapma

İsterseniz hızlı bir şekilde onlarca kalp yani beğeni göndermeniz mümkün. Bunun için Android veya iOS cihazlarınızın çoklu dokunmatik ekran özelliğini kullanacaksınız. Örneğin mobil cihazınız 10 parmak desteği var ise 10 parmağınızı da ekrana dokundurarak kısa sürede onlarca kalp gönderebiliyorsunuz.

Periscope ipuçları

Periscope Kullananları Anlama

Bir kullanıcı, birden fazla kalp işaretine sahip ise bu kullanıcı daha önce bu uygulama ile canlı yayın yapmıştır. Ama çok küçük bir ihtimalde olsa canlı yayını kalp almamış kullanıcılar istisnadır.

Periscope Kalp Sayısını Artırma (Kalp Kasma)

Bu uygulamada kalp sayısını artırmak isteyen kullanıcılar mutlaka olacaktır. Eğer sizde kalp sayınızı artırmak istiyorsanız ilginç yayınlar yapmalı yada teşvik edecek bir yöntem bulmalısınız. Örneğin tatil yerlerinde canlı yayın yapmak yada kalp atma yarışması düzenlemek ve sonunda hediye vermek.

Periscope’a Nasıl Üye Olabilirim?

Bu uygulama için herhangi bir üyelik işlemine gerek yok. Çünkü bu uygulamayı kullanabilmek için bir Twitter hesabınızın olması yeterli. Uygulamaya Twitter hesabınız ile giriş yapıyorsunuz. Hepsi bu.

Sponsorlu Bağlantılar

Periscope Profil Fotoğrafını ve Hesap Bilgilerini Değiştirme

Bu uygulamada profil fotoğrafını yada hesap bilgilerini değiştirebileceğiniz bir alan yok. Çünkü bu bilgiler Twitter hesabınız üzerinde alınmaktadır. Dolayısıyla eğer bu uygulamadaki profil resminizi yada hesap bilgilerinizi değiştirmek için Twitter hesabınızdaki profil resminizi ve hesap bilgilerinizi değiştirmelisiniz.

Periscope Hangi Telefonlarda Kullanılıyor?

Bilindiği gibi bu uygulama sadece Android ve iOS işletim sistemli cihazlar için yayınlanmakta. Ama sizin Android veya iOS telefonunuz yada tabletiniz olsa bile cihazınızın işletim sistemi sürümü de uygun olmalı. Çünkü Android telefon ve tabletlerde Android 4.4 ve üzeri işletim sistemi olmalı. iOS telefon ve tabletlerde ise iOS 7.1 ve üzeri işletim sistemi olmalı. Bu da Android ve iOS telefon ve tabletinizin birkaç yıllı bir model olması gerektiğini gösteriyor.

Sponsorlu Bağlantılar

“Periscope İpuçları” için 2 yanıt

İnsanlar kalp kasmanın yolunu bulmuş. periscope üzerinden profil resmi yarışması yapıyorlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com