Kategoriler
Soru Cevap

Philips Xenium X501 Telefonda Fabrika Ayarlarına Döndürme ve Müzik Çalma Sorunu

Sizin sorunuz:

Sponsorlu Bağlantılar

[question]

philips x 501 cep telefonumu fabrika ayarlarına döndürmek istiyorum ama internetten bulduğum şifrelerle yapamadım. yardımlarınızı bekliyorum. teşekkürler. [/question]

Bizim cevabımız:

Öncelikle fabrika ayarlarına döndürmek için izleyeceğiniz yol; Ayarlar / Genel / Fabrika Ayarları

Philips Xenium X501 model telefonlarda genel sorun müzik kütüphanesindeki müzikleri görememe. Ama her ne nedenle olursa olsun birçok zaman fabrika ayarlarına döndürme ihtiyacı hissedebiliyoruz. Fakat anladığım kadarıyla Philips Xenium model telefonlarda fabrika ayarlarına döndürmek biraz sıkıntılı. Philips Xenium X501 model telefonlarda fabrika ayarlarına döndürdüğünüz zaman sizden bir şifre ister. Philips Xenium X501 kullanma klavuzunda verilen şifre 1122’dir.

Philips Xenium X501 telefon

Ama Philips Xenium X501 model telefonları güncelleme için bir sürücü de resmi internet sitesinde bulunmakta. Bu güncellemeyi indirmek için tıklayın.

Yüklediğiniz Müzikleri Dinleyememe Sorunu

Eğer Philips Xenium X501 model telefonlarınız da yüklediğiniz müzikleri dinleyemiyorsanız aşağıda belirtilen çözümü deneyebilirsiniz;

Sponsorlu Bağlantılar
  • Telefonunuzu kapatın ve hafıza kartını çıkarıp tekrar açın
  • Ayarlar > Genel > Fabrika ayarlarına döndür seçeneğine girip eğer değiştirmediyseniz sabit fabrika pini olan 1122’yi girerek fabrika ayarlarına dönüş yapın.
  • Telefonunuz fabrika ayarlarından sonra kendini yeniden başlatacaktır. Açılıştan sonra önce dil ayarlarını yapın ve sonra telefonunuzu kapatın.
  • Bir kart okuyucu ile telefon kartınızı tamamen silin, biçimlendirin içinde hiçbir klasör kalmasın. Eğer kart okuyucunuz yoksa telefonunuzu ilk kapatıştan önce bilgisayara bağlayarak onun üzerinden biçimlendirin
  • Kartınızı telefona takın telefonunuzu açın ve Ayarlar > Genel > Varsayılan hafıza konumuna gelerek tüm seçenekleri hafıza kartı olarak değiştirin.
Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com