Kategoriler
İnternet

Pinterest Yeni Özellikleri ile Güncellendi

Yeni Pinterest Sizleri Bekliyor

Android, iOS ve Windows Phone için yayınlanmış olan sosyal paylaşım uygulaması Pinterest artık yeni özellikleri ile kullanıcılarının karşısında. 3 mobil platform için de yapılan en son güncellemeden sonra Pinterest kullanıcıları artık çok daha fazla özellik kullanabilecek. İşte Android, iOS ve Windows Phone cihazlarında Pinterest kullanan kullanıcıları bekleyen özellikler.

Pinterest’in Yeni Özellikleri

Geliştiriciler Pinterest için yayınladığı yeni güncellemeyle beraber hem mobil, hem de web sürümüne mesajlaşma özelliği getirerek, daha kişiselleştirilebilir bir yapı sunmaya başladı.

Sponsorlu Bağlantılar

Pinterest güncellendi

Böylece Pin’ler direk mesaj olarak gönderilerek, uygulamayı kullanan kişiler arasındaki etkileşimin arttırılması hedefleniyor. Ayrıca yeni güncellemeyle gelen mesajlaşma özelliğini anlatan bir video yayınlamayı ihmal etmeyen geliştiriciler, uygulamayı her geçen gün bir adım daha ileriye götürdükleri dikkatlerden kaçmıyor. toplu mesaj ve cevapların da gönderilebilmesinin mümkün olduğu uygulama, hitap ettiği kitleyi genişletmeyi başarabilecek mi göreceğiz.

Android İçin Pinterest İndir Download

iOS İçin Pinterest İndir Download

Windows Phone İçin Pinterest İndir Download

Pinterest Video

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com