Kategoriler
Donanım Özel

PlayStation 4 Neo İçin Tarih Açıklandı

Merakla Beklenen Yeni Nesil PlayStation 4 Geliyor

Daha önce BURADAN duyurduğumuz yeni nesil PlayStation olarak adlandırılan ve ismine PlayStation 4 Neo denilen oyun konsolu için büyük bir gelişme yaşandı. Bilindiği gibi PlayStation 4 oyun konsolu her ne kadar yüksek satış rakamlarına sahip olsa da görüntü kalitesinden dolayı eleştirilmekte idi. Günümüzde 4K görüntü kalitesi yaygın olmasına rağmen PlayStation 4 Full HD olan 1080 piksel kalitesini bile yakalamış değildi. Bu eleştirilere kulan veren Sony, resmi olarak yeni nesil PlayStation olarak değerlendirdiği PlayStation 4 Neo konsolunu çıkaracağını açıklamıştı.

Sponsorlu Bağlantılar

PlayStation 4 Neo Tanıtım Tarihi Açıklandı

Geçtiğimiz günlerde tanıtılan Microsoft’un yeni oyun konsolu XBox One S’ten sonra gözler Sony’e çevrilmişti. Çünkü Microsoft, XBox One S ile birçok yeni özelliği oyun konsollarına getirmişti. Bu gelişmenin ardından Sony, PlayStation 4 Neo için tanıtım tarihi açıkladı.

PlayStation 4 Neo İçin Tarih Açıklandı

Yapılan açıklamada 7 Eylül 2016 tarihinde New York şehrinde PlayStation Meeting isimli etkinlik gerçekleştirilecek ve bu etkinlikte tanıtılacak en önemli cihaz ise yeni PlayStation 4 Neo olacak.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com