Kategoriler
Oyun Özel

Pokemon Go Çıkış Tarihi Açıklandı – Temmuz 2016

Nintendo Resmi Açıklamayı Yaptı

Bir zamanlar dünyanın en popüler çizgi dizilerinden olan Pokemon çizgi dizisi, o kadar popüler oldu ki animasyon filmi bile yapıldı. Hatta çocuklar üzerindeki kötü etkisi nedeni ile ülkemizde bu çizgi dizi yasaklanmıştı. Bu sıralar ise bu çizgi dizinin oyun serilerinden olan Pokemon Go oyununu oyunseverler merakla beklemekte.

Sponsorlu Bağlantılar

E3 2016 etkinliğinde beklenen açıklama sonunda resmi olarak geldi. Nintendo, E3 2016 fuarında yaptığı açıklamada Temmuz 2016’da oyunun ücretsiz olarak yayınlanacağını belirtti.

Pokemon Go Gerçek Hayatınıza Girecek

Pokemon Company ve Niantic Labs işbirliği ile geliştirilen oyunseverler, oyunda kendi yaşadığı şehirde pokemon avına çıkabilecekler. Bulunduğunuz şehre göre pokemon türlerini göreceksiniz. Yani şehrinizde elinizde akıllı telefon veya tabletiniz ile dolaşırken karşınıza pokemonlar çıkacak ve sizde bunları yakalayabileceksiniz.

Pokemon Go Çıkış Tarihi Açıklandı - Temmuz 2016

Ayrıca bu oyun için geliştirilen bileklik ve fiyatı da açıklandı. Bu bileklik telefonunuz yada tabletiniz kapalı iken size çevrenizdeki pokemonları size haber vermekte. Fiyatı ise 34.99 Dolar.

Pokemon Go Video

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com