Kategoriler
Oyun

Professional Farmer 2014 – PC İçin Çiftçilik Simülasyonu Oyunu

“Professional Farmer 2014” Oyunu Bilgisi

Oyunu indirebilmeniz için satın al seçeneğiniz var. Oyun türü olarak Simülasyon olan oyunun çıkış tarihi 28 Kasım 2013. Windows İşletim sistemi için indireceğiniz bu oyunu oynayabileceğiniz platformlar PC

Sponsorlu Bağlantılar

“Professional Farmer 2014” Sistem Gereksinimleri

Windows İşletim Sistemi İçin Sistem Gereksinimleri;

Core i3 3.3 GHz işlemci isteyen oyun için ayrıca Ram olarak 4 GB RAM ihtiyacınız var. Ekran kartı 1 GB (GeForce GTX 460 yada üstü) olması gerekiyor ve bilgisayarınızın Hard diskinde 4 GB hard diskinizde boş alan olması gerekiyor. İşletim sistemi ise Windows XP/Vista/7/8.

Professional Farmer 2014

“Professional Farmer 2014” Nedir? “Professional Farmer 2014” Oyun Özellikleri

UIG Entertainment şirketi birçok simülasyon oyunu çıkarıyor. En dikkat çekeni ise Agrar Simulator serisi olmuştu. Grafikleriyle bizleri etkilesede oynanış ve arayüz sıkıntıları nedeniyle istenilen seviyeye gelememişti.Agrar Simulator telif hakları UİG’den alındı başka bir şirkete EuroVideoGames’e verildi. Woodcutter Simulator serisinide artık EuroVideoGames çıkartacak. Farming Giant oyunuda bu şirkete verilmiş. 2 firma iş birliğine giderek stratejik pazarlama ortaklığı oluşturdu. Heini forumda yaptığı açıklamalarda bu oyunun farklı bir stüdyo tarafından geliştirildiğini üstüne basa basa yazıyordu. Bu stüdyonun adı PlayWay, şirket daha öncede 2 tane tarım simülasyonu çıkarmıştı. Grafik motorunu geliştirerek Professional Farmer 2014 ortaya çıkarıldı. UİG dağıtıcı konumunda bulunuyor. Oyunun 2014 versiyonunda mevsimlerde olacak.

“Professional Farmer 2014” Video

“Professional Farmer 2014” İndir Download Satın Al

“Professional Farmer 2014” Resmi Sitesi (Official Site)

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com