Kategoriler
Ne & Nasıl

Programsız Ücretsiz Masaüstü Ekran Videosu Kaydetme

Ücretsiz Masaüstü Ekran Videosu Kayıt Yapma Nasıl Yapılır?

Masaüstümüzde daima çeşitli etkinlikler gerçekleştiririz ve birçok kez başkalarını video dosyası olarak paylaşmak için bunları kaydetmek istiyoruz. Örneğin arkadaşınızdan herhangi biri size unutulmuş Wi-Fi şifrelerini nasıl görüntüleyeceğinizi sordu. Siz de bunun nasıl yapıldığını kaydedilmiş video olarak kaydedebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Genellikle birkaç profesyonel blog yazarı ve YouTube kullanıcıları farklı masaüstü ekran kayıt programını kullanmaktalar. Ancak bu yazıyla herhangi bir programa ihtiyacınız yoktur. Bir web sitesini ziyaret etmeniz yeterli ve masaüstü ekranınızı kaydedebilir ve paylaşabilirsiniz. Bu web sitesi yalnızca masaüstü ekranınızı 5 dakika boyunca kaydetmenizi sağlar. Dolayısıyla bence masaüstündeki faaliyetleriniz hakkında bir video yapmak için zaman yeterlidir.

Çevrimiçi Masaüstü Ekran Videosu Nasıl Kaydedilir?

1 – www.screenr.com web sitesini ziyaret edin ve masaüstü ekranınızı kaydetmeye başlamak için Record (Kayıt) butonuna tıklayın.

2 – Record butonuna tıkladıktan ve bilgisayarınızdaki Java’yı algıladıktan sonra kayıt başlayacaktır.

Not: Bilgisayarınızda Java bulunmuyorsa Java’yı indirmenizi isteyecektir. Bilgisayarınızda Java indirmek için Ücretsiz Java İndir butonuna tıklayın. Java indirildikten sonra kayıt başlayacaktır.

Sponsorlu Bağlantılar

3 – Kayıt işlemini tamamladığınızda Done (Bitti) butonuna tıklayın. Eğer isterseniz bu videonuzu paylaşabilirsiniz.

Programın Pro sürümü var ve isterseniz 15 günlük deneme sürümünü kullanabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com