Kategoriler
Ne & Nasıl Özel

PS4 Oyunları PS4 Pro’ya Nasıl Aktarılır?

PS4 Oyunlarını PS4 Pro’da Oynanabilecek mi?

Bilindiği gibi bir süre Sony, yeni oyun konsolu olan ve PlayStation 4 Neo konsoluna bir geçiş olarak nitelendirilen PlayStation 4 Pro’yu tanıttı. Bu konsolun satış tarihi olarak ise 10 Kasım 2016 tarihi açıklandı. Türkiye fiyatı açıklanmayan bu konsol daha satışa çıkmadan PS4 sahipleri şu soruyu sormaya başladılar; “PS4’de oynadığımız oyunları PS4 Pro’da oynayabilecek miyiz?” Bu sorunun cevabı evet. Hatta Sony, aktarımın kolay olması için ekstra bir önlem bile almış.

Sponsorlu Bağlantılar

PlayStation 4 Oyunlarını PlayStation 4 Pro’ya Aktarma

Resmi açıklamaya göre PS4 oyunları PS4 Pro’da oynanabilecek. Hatta bu iş sandığınızdan daha kolay olacak. PS4’de oynamış olduğunuz bütün oyunları, bu oyunlarla ilgili video, ekran görüntüsü, kayıt dosyaları v.b. hepsini PS4 Pro’ya aktarabileceksiniz.

PlayStation 4 Pro Resmen Tanıtıldı

USB ve HDD ile aktarmadaki yavaşlık ve çileden çıkarma göz önüne alınmış galiba. Çünkü bu aktarmayı ethernet kablo ile yapacaksınız. Bu da hem zamandan kazanma hemde sinirlerin gerilmemesi anlamına geliyor. Üstelik Sony, ethernet kablo ile aktarma yapmanın bundan sonrası için standart olacağını da belirtti.

ps4-oyunlari-ps4-proya-nasil-aktarilir

Bu aktarma yöntemi sadece PS4’den PS4 Pro’ya yapılacak aktarımlarda geçerli olmayacak. PS4’den PS4’e, PS4 Pro’dan PS4 Pro’ya ve PS4 Pro’dan PS4’e yapılacak aktarmalarda da geçerli olacak bir yöntem.

PlayStation 4 Pro (PS4 Pro) İçin Çıkacak Oyunlar

Peki bu aktarmayı yapabilmek için hangi şartların olması gerekiyor? İşte cevabı;

Sponsorlu Bağlantılar
  • Her iki konsolunda aynı PSN hesabında giriş yapılması
  • Her iki konsolunda 4.000 ve üzeri güncellemeyi alması

Eğer bunları yapmanız mümkün değilse o zaman PSN hesabınıza girin ve her şeyi baştan indirin.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com