Kategoriler
Yazılım

Radyo Dinleme Programı – Radyotasyon

Yerli Radyo Dinleme Programı

Radyotasyon programı yerli bir yazılım olup internet üzerinden radyo dinleyebileceğiniz bir programdır. Programın arayüzü kullanışlı ve anlaşılır olup birçok gelişmiş özelliklere sahiptir. Tamamen ücretsiz olan bu programı radyo dinlemeyi sevenlerin mutlaka denemesi gerekiyor. Ayrıca program sürekli olarak güncellenmekte ve yeni radyo kanalları varsa bunları da bünyesine almakta.

Sponsorlu Bağlantılar

Bu programda sevdiğiniz radyo kanallarını kolay bir şekilde dinleme listenize ekleyebilirsiniz. Programın desteklediği formatlar AAC, AAC+, MP3, WMA, WMV ve HLS. Dolayısıyla bu formatlarda yayın yapan radyo kanallarını sorunsuz bir şekilde dinleyebilirsiniz.

Detaylı Arama Özelliği

Programın göze çarpan özelliklerinden birisi de arama özelliği. Böylece yüzlerce radyo kanalı içinden istediğiniz radyo kanalını arayabilirsiniz. Arama yaparken radyo adı, bölge, tür, yerli/yabancı gibi kriterleri kullanabilirsiniz. Arama yaparken radyo türleri arasında ise Arabesk, Dini, Genel, Haber, Jazz, Klasik, Nostalji, Pop, Rap, Rock, Slow, Spor, TSM, Türkü gibi kriterlerde belirleme imkanınız var. Daha birçok özelliği ile mutlaka denenmesi gereken bir program.

Detaylar;

  • Lisans: Ücretsiz
  • Geliştirici: Fenesoft
  • Çözünürlük: 600×800 (minimum)
  • Ram: 256 MB
  • HDD: 50 MB
  • İşletim Sistemi: Windows

Radyotasyon İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com