Kategoriler
Ne & Nasıl

Remix OS Nedir? Remix OS Guest Mode Nasıl Kurulur?

Remix OS İşletim Sistemi Nedir?

Remix OS işletim sistemi, Linux ve Android tabanlı bir işletim sistemi. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu işletim sistemi şu anda Alpha aşamasında olmasına rağmen oldukça kararlı çalışmakta. Bu işletim sisteminde Android platformu için yayınlanan bütün uygulamaları ve oyunları çalıştırabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

USB İle Remix OS Guest Mode Kurma

Remix OS işletim sisteminin Guest Mode modunu kurabilmek için öncelikle bir USB’ye ihtiyacınız var. Eğer varsa 8 GB olması daha iyi olur. Ayrıca USB’nizin USB 3.0 bağlantı hızına sahip olması gerekiyor. Eğer 3.0 olmazsa işiniz yarıda kalabilir. İşletim sistemini farklı yöntemlerle kurma seçeneği de var ama biz USB ile kurma işlemini anlatacağız.

İşletim sistemini kurmak için öncelikle indirin. Yönlendirildiğiniz sayfada “I am a developer and have read the above message.” kutucuğunu işaretleyin ve “Remix OS for PC Package (Legacy)” bölümündeki “Download” butonuna tıklayın. 688 MB boyutundaki dosyanın inmesini bekleyin.

İşletim sistemi ZIP olarak bilgisayarınıza indikten sonra dosyayı ZIP’den çıkartın. Sonrasında USB’nizi bilgisayarınıza takın ve çıkan dosyalardan “remixos-usb-tool” programını çalıştırın. Karşınıza çıkan pencerede “Browse” butonuna tıklayın ve penceredeki “Remix_OS_for_PC_64_Alpha” dosyasını seçin ve “Tamam” butonuna tıklayın.

usb ile Remix OS guest mode nasıl kurulur

Bilgisayarınızı yeniden başlattığınızda kurulumu USB’den başlatabilmeniz için BIOS’dan başlangıç diskini USB olarak seçmeniz ve kaydetmeniz gerekiyor. Daha sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın ve karşınıza çıkan seçeneklerden “Guest Mode” seçeneğinin üzerine gelip “Enter” tuşuna basın.

Sponsorlu Bağlantılar

Kurulum bittikten sonra karşınıza dil seçeneği çıkıyor ve Alpha aşamasında olduğu için kullanabileceğiniz sadece İngilizce dil seçeneği var. Hepsi bu kadar.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com