Kategoriler
Ne & Nasıl

Replika Samsung Galaxy S6 imei Değiştirme

Replika Samsung Galaxy S6 IMEI Değiştirme Kodu

Eğer bir Replika (sahte, çakma) Samsung Galaxy S6 telefona sahipseniz ve IMEI numarasını değiştirmeniz gerekiyorsa bunu yapmak mümkün. Replika Samsung Galaxy S6 telefonları kullanabilmek için imei numarasını değiştirmeniz gerekir. Bunun diğer adı ise IMEI atmadır. IMEI değiştirmek için replika olan telefonunuzun Engineer Mode bölümüne girmeniz gerekir. Bunun için ise bir imei koduna ihtiyacınız var.

Sponsorlu Bağlantılar

Replika Samsung Galaxy S6 telefonunuzun imei numarasını değiştirmek için telefon satan bir bayiye götürebilir ve orada değiştirtebilirsiniz ama bunun için sizden ücret isteyeceklerdir. Fakat elinizde geçerli bir IMEI numarası varsa sizde replika Samsung Galaxy S6 telefonunuzun imei numarasını kolaylıkla değiştirebilirsiniz.

Samsung Galaxy S6 IMEI Nasıl Değiştirilir?

Kodsuz IMEI Değiştirme – IMEI Değiştirme Uygulaması

Öncelikle Samsung Galaxy S6 telefonunuzun arama bölümüne girin ve aşağıda verdiğimiz kodu yazın.

*#*#889988#*#*

*#*#789789#*#*

*#364016#* (MTK 6592)

replika-samsung-galaxy-s6-imei-degistirme

IMEI kodunu Samsung Galaxy S6 telefonunuza girdikten sonra karşınıza Engineer Mode penceresi çıkacaktır. Burada GPRS bölümüne girin ve IMEI yazan yere (eğer bir imei numarası yazıyorsa silin) kendi geçerli IMEI numaranızı yazın. Sonrasında “Write IMEI” butonuna dokunun. Son olarak Samsung Galaxy S6 telefonunuzu yeniden başlatın.

Samsung Galaxy S6 Özellikleri ve Fiyatı

Samsung Galaxy S6 Logo Değiştirme Kodu

Replika Samsung Galaxy S6 model akıllı telefonunuzun isterseniz logosunu da değiştirebilirsiniz. Bunun için aşağıdaki kodu arama bölümünde tuşlamanız yeterli;

Sponsorlu Bağlantılar

*#*#789789#*#*

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com