Kategoriler
Yazılım

Samsung Bixby, ABD ve Kore’de Kullanıma Sunuldu

Şimdilik Sadece ABD İngilizcesi ve Kore Dilleri Geçerli

İngilizce olarak Samsung Bixby ses asistanı nihayet ABD ve Kore’den başlayarak piyasaya çıktı. Birkaç gecikmeden sonra Samsung, nihayet Baxby Voice asistanı ABD ve Kore’deki Galaxy S8 ve S8+ kullanıcıları için ABD İngilizcesinde başlattı. Samsung Galaxy S8 serisi telefonlar, Bixby Voice’a basıp basılı tutarak erişebilmenizi sağlayan özel Bixby donanım düğmesi ile birlikte gelir. Duyuruya göre Samsung, Bixby’nin yalnızca ABD İngilizcesi ve Korece’yi anlayacağını söyledi.

Sponsorlu Bağlantılar

ABD İngilizcesi, Galaxy S8 ve S8+ için tam ses özellikleri sayesinde kullanıcılar feneri açma, bir selfie alma, hatırlatıcı ayarlama, galerinizden fotoğraf bulma gibi sesli komutları kolayca etkinleştirebilirler. Samsung şunları söyledi;

“Başlangıçta Bixby, temel Samsung uygulamaları arasında tamamen entegre olacak ve Bixby ile ön entegrasyon sunan bazı uygulamalar içeren yerli ve üçüncü parti uygulamalar için ek destek Bixby Labs aracılığıyla sağlanacak. Bixby, doğal dili anlamakta. Böylece kullanıcılar, önceden ayarlanmış ve esnek olmayan komutlar yerine, günlük konuşmaları kullanarak görevleri tamamlayabilirler. Tekrarlayan öğrenme teknolojisi sayesinde Bixby, kullanıcının farklı tercihlerini ve konuşma yollarını tanımak için zamanla geliştirebilir.”

Samsung Bixby Nedir?

Güncelleştirme İle Bixby Aktif Olacak

Bixby cihaza derinden entegre olduğundan, ses, dokunmatik veya metin komutları arasında kolayca geçiş yapabilirsiniz. Bixby sesi Galaxy S8 ve S8+ ‘da özel Bixby donanım düğmesini iterek veya sadece Hi Bixby diyerek etkinleştirilebilir.

Bixby Destekli Samsung Akıllı Hoparlör Gelebilir

ABD’deki kullanıcılar, uygulamayı en son yazılım sürümüne güncelleyerek Bixby ses servisini kullanmaya başlayabilir. Samsung, yakın gelecekte ek dil ve cihazlara destek ekleyeceğini söyledi.

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com