Kategoriler
Özel Teknoloji

Samsung Bixby Nedir?

Bixby Sanal Asistan mı?

Akıllı telefon pazarı Samsung Galaxy S8 ve S8 Plus telefonlarının heyecanını yaşarken Bixby teknolojisi de Galaxy S8 ve S8+ ile beraber tanıtıldı. Hem Galaxy S8 modelinde hemde Galaxy S8+ modelinde ön yüklü olarak gelecek olan Bixby ne işe yarayacak? Akıllara gelen ilk tahmin Cortana, Siri gibi bir sanal asistan olduğu. Peki öyle mi? Yani Bixby bir sanal asistan mı? Bu sorunun cevabı hayır. Çünkü Bixby sanal asistandan çok bir kullanıcı destek görevi görecek.

Sponsorlu Bağlantılar

Bixby, Sanal Asistan İçin Bir Ön Hazırlık

Galaxy S8 ve Galaxy S8+ kullanıcılarının en büyük destekçisi olacak olan Bixby ileride Samsung’un ileride gelecek olan sanal asistan teknolojisine ön hazırlık olacak diyebiliriz. Peki Bixby ne işe yarıyor?

Bixby, daha çok telefon işlevlerine erişimde kullanıcılarına destek verecek. Yani hızlı erişim aracı diyebiliriz. Özel bir tuşa sahip Bixby, ilk olarak sadece birkaç dil ile gelecek ama ileride dil desteği artacak.

Galaxy S8 veya Galaxy S8+ telefonunuzda Bixby uyumlu bir uygulama açtığınız zaman Bixby’i aktif ederek size o uygulama ile ilgili destek vermesini sağlayabilirsiniz. Bixby, aktif olduktan sonra o uygulamayı anlayıp kullanıcıya destek vermeye ve uygulama ile ilgili öneriler sunmaya başlıyor. Bixby, verdiği destekte hem sesli komutları hemde dokunmatik komutları destekliyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com