Kategoriler
Ne & Nasıl

Samsung Galaxy A3 (2017) Fabrika Ayarlarına Döndürme

Samsung Galaxy A3 (2017) Menüden Format Atma

Samsung Galaxy A3 (2017) akıllı telefonunuzu herhangi bir sebepten dolayı fabrika ayarlarına döndürmek isteyebilirsiniz. Bu bazı durumlarda ihtiyaç olabiliyor. Örneğin telefonun yavaşlamasının önüne geçmek, uzun süre kullanımdan sonra genel bir temizlik yapmak, telefonda oluşan bir sorunu ortadan kaldırma v.b. Bu işlemin bir diğer adı ise menüden format atma. Peki nasıl yapılıyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Samsung Galaxy A3 (2017) Fabrika Ayarlarına Döndürme

Samsung Galaxy A3 (2017) Telefona Format Atmadan Önce

ÇOK ÖNEMLİ: Her formattan önce yapmanız gerekenler;

1) Verilerinizi yedekleyin.

2) Şarjınız en az %25 – %30 civarında olsun

3) Fabrika ayarlarına sıfırlama işlemi sırasında asla müdahale etmeyin.

Samsung Galaxy A3 (2017) telefonunuzun menüsünden “Ayarlar” bölümüne girin. daha sonra “Genel yönetim > Sıfırla > Fabrika ayarlarına sıfırla” yolunu izleyin. Karşınıza çıkan ekran bir takım uyarılar bulunmakta. Bu uyarılar fabrika ayarlarına sıfırladığınız taktirde nelerin silineceğini size söylüyor. Dikkatli bir şekilde okuyun ve eğer sizin için bir sorun yoksa mavi renkli “CİHAZI SIFIRLA” butonuna dokunun. Daha sonra bir onay ekranı gelecek. Eğer yapmaya devam etmek istiyorsanız yine mavi renkli “TÜMÜNÜ SİL” butonuna dokunun.

Artık fabrika ayarlarına sıfırlama işlemi başlamış oldu. Bu andan itibaren Samsung Galaxy A3 (2017) telefonunuza kesinlikle müdahale etmeyin ve sabırla işlemin bitmesini bekleyin.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com