Kategoriler
Ne & Nasıl

Samsung Galaxy A3 Ekran Görüntüsü Alma

Samsung Galaxy A3 Ekran Görüntüsü Alma Yöntemleri

Samsung marka telefonun Galaxy A3 modelinin ekran görüntüsünü almak oldukça basit bir işlem. Samsung Galaxy A3 telefonun ekran görüntüsünü almanın tek bir yolu var. O da tuş kombinasyonlarını kullanmak.

Sponsorlu Bağlantılar

Galaxy A3 Tuş ile Ekran Görüntüsü Alma

Öncelikle Samsung Galaxy A3 telefonunuzda ekran görüntüsü almak istediğiniz ekranı açın. Sonrasında ise “Güç” tuşu ile “Ana Ekran (Home)” tuşuna aynı anda basın. Böylece Samsung Galaxy A3 telefonunuzda ekran görüntüsü almış olursunuz.

Zaten ekran görüntüsü alındığı zaman fotoğraf çekerken çıkan sese benzer bir ses çıkacaktır ve ana ekranın üst kısmındaki bildirim bölümünde ekran görüntüsünü aldığınızı bildiren bir bildirim göreceksiniz.

samsung-galaxy-a3-ekran-goruntusu-alma

Samsung Galaxy A3 Ekran Görüntüsü Nereye Kaydedilir?

Samsung Galaxy A3 model bir telefonda ekran görüntüsü her zaman Galeriye kaydedilir. Galeriye girdiğiniz zaman burada “Screenshot” isimli bir albüm göreceksiniz. Ekran görüntülerinin hepsi buraya kaydedilir.

Samsung Galaxy A3 Ekran Videosu Kaydetme

Samsung Galaxy A3 akıllı telefonda ekrandaki işlemlerin videsunu çekmek için ekstra bir uygulamaya ihtiyacınız var. Bunun için Google Play Store’a girip “ekran video kaydedici” veya “ekran videosu çekme” şeklinde aramalar yaparak ihtiyacınıza uygun uygulamayı indirin.

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com