Kategoriler
Ne & Nasıl

Samsung Galaxy J5 (2016) Modem (Wi-Fi Hotspot) Yapma

Samsung Galaxy J5 (2016) Modem Olarak Kullanma

Diğer Android akıllı telefonlarda olduğu gibi Samsung Galaxy J5 (2016) akıllı telefonda modem olarak kullanılabilir. Yani Samsung Galaxy J5 (2016) telefonunuzun internetini başka bir telefondan, tabletten yada bilgisayardan kullanılabilirsiniz. Yani telefonunuz bir modem görevi görür. Peki bu nasıl oluyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Samsung Galaxy J5 (2016) Wi-Fi Hotspot Açma / Kapatma

Bu özelliğe Wi-Fi Hotspot özelliği denir ve Samsung Galaxy J5 (2016) telefonunuzu bir modem gibi kullanabilmek için bu özelliği açmanız gerekir. Bunun için “Ayarlar > Mobil erişim noktası ve İnter.. > Mobil erişim noktası > Daha Fazla > Mobil erişim noktası yapılandır” yolunu izleyin.

Böylece karşınıza güvenlik ayarlarını yapacağınız ekran gelecektir. Bu ekranda Şebeke adı bölümüne diğer cihazların göreceği adı yazın. Bir alttaki bölümde aşağı ok işaretine dokunun ve “WPA2 PSK” yazısına dokunun. Sonrasında Şifre bölümüne şifrenizi yazın ve ekranın en altındaki “Kaydet” yazısına dokunun. Böylece modemlerde olduğu gibi Samsung Galaxy J5 (2016) telefonumuzun wifi adını ve şifresini belirlemiş olduk. Buraya kadar olan işlemler ilk defa bu işi yapacaklar içindir.

Sonrasında Wi-Fi Hotspot özelliğini aktif etmek için “Ayarlar > Mobil erişim noktası ve İntern.. > Mobil erişim noktası” yolunu izleyip kutucuğu aktif edin. Çıkan uyarıya Tamam Deyip onaylayın.

İşiniz bittiğinde “Ayarlar > Mobil erişim noktası ve İntern.. > Mobil erişim noktası” yolunu izleyip kutucuğu pasif yapın.

Sponsorlu Bağlantılar

Hepsi bu kadar…

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com