Kategoriler
Ne & Nasıl Özel

Samsung Galaxy Note 3 Ekran Görüntüsü Alma

Samsung Galaxy Note 3 Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır?

Samsung marka telefonun Galaxy Note 3 modelinin ekran görüntüsünü almak oldukça basit bir işlem. Samsung Galaxy Note 3 telefonun ekran görüntüsünü almanın 3 yolu var. Birisi tuş kombinasyonlarını kullanmak, diğeri hareket sensörünü kullanmak yani diğer bir ismi ile avuç içi ekran görüntüsü almak, bir diğeri ise S Pen kullanarak ekran görüntüsü almak.

Sponsorlu Bağlantılar

Galaxy Note 3 Tuş ile Ekran Görüntüsü Alma

Öncelikle Samsung Galaxy Note 3 telefonunuzda ekran görüntüsü almak istediğiniz ekranı açın. Sonrasında ise “Güç” tuşu ile “Ana Ekran (Home)” tuşuna aynı anda basın. Böylece Samsung Galaxy Note 3 telefonunuzda ekran görüntüsü almış olursunuz.

Zaten ekran görüntüsü alındığı zaman fotoğraf çekerken çıkan sese benzer bir ses çıkacaktır ve ana ekranın üst kısmındaki bildirim bölümünde ekran görüntüsünü aldığınızı bildiren bir bildirim göreceksiniz.

 

Samsung Galaxy Note 3 Hareket Sensörü ile (Avuç İçi) Ekran Görüntüsü Alma

Diğer bir seçenek ise hareketler sensörünü kullanmak. Bunun için menüden “Ayarlar” bölümüne girin. Buradaki “Kontroller>Hareket kontrolü” bölümünde “Avuç içi hareketi” seçeneğini aktif edin.

Sonrasında ekran görüntüsü almak istediğiniz ekranı açın ve elinizi Galaxy Note 3 telefonunuza dikey bir şekilde yani parmak uçlarınız telefon üzerindeki “Samsung” yazısında olacak şekilde sağa yada sola doğru hareket ettirin. Böylece Samsung Galaxy Note 3 telefonunuzda ekran görüntüsü almış olursunuz. Zaten ekran görüntüsü alındığı zaman fotoğraf çekerken çıkan sese benzer bir ses çıkacaktır ve ana ekranın üst kısmındaki bildirim bölümünde ekran görüntüsünü aldığınızı bildiren bir bildirim göreceksiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Galaxy Note 3 Avuç İçi Ekran Görüntüsü Alma

 

Samsung Galaxy Note 3 S Pen Kullanarak Ekran Görüntüsü Alma

Öncelikle ekran görüntüsü almak istediğiniz ekranı açın. Sonrasında “S Pen” kalemini elinize alın. Üzerinde bir tuş göreceksiniz. Bu tuşa basılı tutun ve Galaxy Note 3 telefonunuzun ekranına dokunun. Hepsi bu kadar.

S Pen ile ekran görüntüsü almanın bir diğer yolu ise şöyle; S Pen’i yerinden çıkardığınız zaman cihazınızın ekranında “Temassız komut” penceresi açıldığını göreceksiniz. Buradaki seçeneklerden “Ekran notu” seçeneğine S Pen ile dokunduğunuzda yine ekran görüntüsü almış olursunuz.

Samsung Galaxy Note 3 s pen ekran görüntüsü alma

Ekran Görüntüsü Nereye Kaydedilir?

Samsung Galaxy Note 3 model bir telefonda ekran görüntüsü her zaman Galeriye kaydedilir. Galeriye girdiğiniz zaman burada “Screenshot” isimli bir albüm göreceksiniz. Ekran görüntülerinin hepsi buraya kaydedilir.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com