Kategoriler
Mobil Özel

Samsung Galaxy Note8 Basın Görselleri Yayınlandı

En Son Basın Resimlerinde Çift Arka Kameralar Göründü

Galaxy Note8’in ilk hazır rötuşını Galaxy Note8 akıllı telefonun gece yarısı siyahı renginde yayınladıktan sonra, @evleaks arka taraftaki çift arka kameraları parmak izi sensörü ile birlikte gösteren yeni bir görüntü yayınladı. Ayrıca telefonun ses düğmeleri, solda Bixby düğmesi ve sağdaki güç düğmesi ile yan profilini gösterir.

Sponsorlu Bağlantılar

Ayrıca, telefonun Altın renkli sürümünü de gösteriyor. Siyah ve Altın renklerini eşleştiren S Kalem kalemi de var. Minimum çerçeve ile Infinity ekranlı Galaxy S8’in benzer bir tasarımını görüyoruz. İris tarayıcı dahil olmak üzere tüm önemli sensörler üstte görülüyor.

Daha önce çıkan söylentilere göre telefon aynı S8 serisinin 18.5:9 en-boy oranı ve QHD+ (1440 x 2960) çözünürlüğüne sahip 6.4 inç Super Amoled ekrana sahip olacak. 12 MP geniş açı lensli çift arka kamera ile birlikte 13 MP’lik bir telefoto lens ve her ikisinde de OIS olacak. Gelişmiş S Pen ve Bixby ses asistanı ile birlikte geleceği ve Qualcomm Snapdragon 835 veya Exynos 8895 yonga setini, 4 GB veya 6 GB RAM seçenekleri olacağı söyleniyor.

Galaxy Note8 Fiyatı ve Satış Tarihi

Samsung Galaxy Note8, 23 Ağustos tarihli Galaxy Unpacked etkinliğinde duyurulacak. Gece Siyahı, Derin Mavi, Altın ve Gümüş renklerinde çıkacağı söyleniyor. Eylül ayı başlarında küresel olarak yaklaşık 999 Euro karşılığında satış yapmak üzere söylentiler dolaşıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com