Kategoriler
Soru Cevap

Samsung Galaxy S3 Telefona Reset Atma Nasıl Yapılır?

Sizin sorunuz:

Sponsorlu Bağlantılar

[question] acil s3 gt 19300 telefonuma reset atmak istiyorum yazılanların hepsini yaptım ama yine de beceremedim acil yardımcı olurmusunuz [/question]

Bizim cevabımız:

Samsung Galaxy S3 telefonunuza format atmak için bir kaç alternatifiniz bulunmaktadır. Şimdi sizlere bütün bu alternatfileri anlatacağız ve telefonunuza kolaylıkla reset atabileceksiniz.

Galaxy S3 Reset Atma

Samsung Galaxy S3′e Format atmak için farklı yöntem bulunmaktadır:
1: Menü>Ayarlar>Gizlilik>Fabrika Ayarlarına Sıfırla Kısmını seçiyoruz ve telefonumuz fabrika ayarlarına dönüyor.
2: Bu yöntemde ise telefonunuzun arama kısmına gelerek *2767*3855# yazıyoruz ve aramaya basıyoruz ve telefonunun kapanıp açılmasını bekliyoruz.
3: Telefonu kapatın ve ortadaki tuşa basın ardından açma/kapama tuşuna basın çıkan ekrandan Wipe Data kısmını seçin ve Factory Reset kısmını seçin. Böylelikle telefonunuz formatlanarak açılmış olacaktır.
Sizlere belirttiğimiz bu işlemlerden herhangi birisini yaparken telefonunuzda oluşabilecek sorumluluğu hiçbir şekilde kabul etmeyeceğimizi belirtmek isteriz. Lakin bu işlemlerin doğru şekilde yapıldığında ne garanti kapsamı dışına çıkarmaya ne de cihaza herhangi bir şekilde zarar görmesine imkan yoktur.

Alternatif Format Atma Yöntemleri

Format atmadan önce mutlaka yedekleme işlemi gerçekleştirmelisiniz. Format atma işlemi telefonunuzda kayıtlı rehber mesaj resim vs. dosyalarınızı silecektir. Telefonunuzu bilgisayara bağlayarak tüm dosyaları bilgisayarınıza alabilirsiniz yada telefon rehberinizi sim kartınıza taşıyarak rehber yedeğini de bu şekilde alabilirsiniz.

Android işletim sistemli Samsung Galaxy telefonunuza format atmak için 3 yöntem bulunmaktadır

Sponsorlu Bağlantılar

1. Yöntem

Menü -> Ayarlar –> Gizlilik –> Fabrika ayarlarını Sıfırla bölümü ile cihazınızı fabrika ayarlarına getirerek ilk günkü haline getirebilirsiniz.

2. Yöntem

Telefonunuzun arama kısmına gelip *2767*3855# tuşlayarak arama yaptığınızda telefonunuza format atabilirsiniz.

3. Yöntem

Telefonunuzu kapalı konumuna getirip ortadaki tuşa basıp sonrasında açma / kapama tuşuna basarak telefonunuzu açın ve karşınıza çıkan ekranda wipe data/ seçeneğinden /factory reset seçilir ve reboot now ile format atarak telefonunuzu yeniden başlatabilirsiniz.

Galaxy S3 Hard Reset Videosu

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com