Kategoriler
Mobil Özel

Samsung Galaxy S3 ve Samsung Galaxy S4 Artık Tablet

İster Telefon İster Tablet Olarak Kullanın

Daha önce haberini yaptığımız Asus Padfone artık akıllı telefon üreticilerini ilgi alanında. Samsung’un amiral gemisi telefonları olan ve her seri çıktığında tabiri caizse yok satan Galaxy S serisinin Samsung Galaxy S3 ve Samsung Galaxy S4 de bu teknoloji ile artık tablet olarak kullanılabilecekler.

ASUS Padfone İlgi Alanına Girdi

Tayvan merkezli ASUS’un başlatmış olduğu PadFone konsept trendi akıllı telefon aksesuar üreticilerinin dikkatini çekmeyi başardı. Çin menşeliMigoal adlı şirket, insanların projeleri için destek topladığı sitelerdenIndiegogo’da bir proje başlattı. TransMaker adını taşıyan bu proje, Galaxy S4 ve Galaxy S3 kullanıcılarına PadFone konseptini vaad ediyor. Tablet ve telefonu bir araya getiren TransMaker, TR10 ve TR11 olmak üzere iki farklı model olarak karşımıza geliyor.

Sponsorlu Bağlantılar

padfone-galaxy s3 ve s4 tablet

TR10 adını taşıyan dock, 10.1 inç büyüklüğünde ve 1280 x 800 piksel çözünürlüğünde IPS ekrana sahip olurken, TR11 ise 11.6 inç büyüklüğünde ve Full HD ekrana sahip. Piyasada mevcut ürünler gibi söz konusu cihazlar sırasıyla 5000 ve 8000 mAh değerinde bataryaya sahip. Ayrıca, bu ürünler ile uyumlu olarak çalışabilen ve dahili batarya barındıran klavye de geliştirilmiş. TransMaker’ı ön plana çıkaran bir diğer özellik ise Bluetooth bağlantısına sahip çağrı aksesuarı bulundurması. Bu aksesuar sayesinde kullanıcılar, telefonun tablet olarak kullanıldığı anda gelen çağrılara cevap verebiliyor. Indiegogo üzerinden başlatılan TransMaker projesi için 100.000 dolar hedef konmuş. Henüz proje bitimine 43 gün kala 13.486 dolar toplayabildi.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com