Kategoriler
Mobil Özel

Samsung Galaxy S5 Çıktı

 İnanılmaz Özellikleri İle Samsung Galaxy S5

Dünyanın önde gelen akıllı telefon üreticisi Samsung’un En iddaalı akıllı telefonu olan ve aylardır dedikodusu yapılan Samsung Galaxy S5 sonunda çıktı. Barcelona da düzenlenen Mobile World Congress 2014 fuarında tanıtılan Galaxy S5 birçok konuda beklentilerin karşıladı. Parmak izi okuması, 4K kamera kalitesi gibi birçok özellik bir arada.

Sponsorlu Bağlantılar

Samsung Galaxy S5 Özellikleri

Bazı konularda beklentileri karşılamasa da sahip olduğu diğer özellikleri ile yine en iddaalı akıllı telefon konumunda. Samsung Galaxy S5’in ekranı Amoled HD ekran ve 5.1 inç büyüklüğünde. Ayrıca işlemci olarak da Qualcomm Snapdragon 800 işlemciye sahip. 2 GB RAM’e sahip Samsung Galaxy S5 16 GB ve 32 GB microSD hafıza kartı ile hafızası artırılabiliyor.

Samsung Galaxy S5

İşletim sistemi ise TouchWiz arayüzü özelliği ile Android’in 4.4.2 Kitkat. Güvenlik konusunda ise en üst seviyede. Çünkü parmak izi okuyucu özelliği ile sadece Samsung Galaxy S5’in gerçek sahibi bu akıllı telefonu açabilir.

2 Adet Flaş Seçeneği – Beyaz ve Sarı Flaş

16 Megapiksel kameraya sahip Samsung Galaxy S5 de beyaz flaş ile birlikte sarı flaş da mevcut. Samsung Galaxy S5’in en ilginç özelliklerinden biriside kalp, nem ve sıcaklık sensörlerinin bulunması. Samsung Galaxy S5’in performansı oldukça yüksek. Samsung Galaxy S5’inizde açtığınız birden fazla uygulamalar arasında hiç takılmadan hızlı bir şekilde geçiş yapabiliyorsunuz. Samsung Galaxy S5’te batarya performansı ise 2800mAh. Ayrıca su geçirmez olduğunu da söylemek lazım.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com