Kategoriler
İnceleme Özel

Samsung Galaxy S5 İle Gelen Yeni Özellik – Çocuk Modu (Kids Mode)

Çocuklarda Düşünülmüş

Merakla beklenen ve çok büyük oranda beklentileri karşılayan Samsung’un şu na için en iddaalı akıllı telefonu Galaxy S5, yepyeni özellikler barındırıyor. Bunlardan birisi de “Kids Mode” yani “Çocuk Modu” özelliği. Çocuk modu ile artık akıllı telefonlarımızı gönül rahatlığı ile çocuklarımıza verebileceğiz.

Çocuklarımız ellerimizde akıllı telefon gördüler mi illaki isterler. Eğer vermezseniz hemen ağlamaya başlarlar. Bizlerde ağlamasın diye hemen dayanamayıp akıllı telefonumuzu çocuklarımızın eline veririz. Bir süre sonra akıllı telefonumuzu elimize aldığımızda bütün ayarlarımız bozulmuş, hattımızdan Liralar gitmiş hatta hiç kalmamış olabiliyor. Bizler akıllı telefonumuzda oyun açıp versek bile çocuklar telefonun tek tuşu olan tuşa basıp oyundan çıkıyorlar ve yine ayarlar o biçim.

Sponsorlu Bağlantılar

Samsung Galaxy S5 kids mode

Samsung, bu gibi sıkıntıları duymuş olacak ki Galaxy S5 modelinde buna çözüm getirmiş. Kids Mode yani Çocuk Modu. Galaxy S5 akıllı telefonunuzu Çocuk Modu bölümüne istediğiniz oyunları atıyorsunuz. Daha sonra akıllı telefonunuzu Çocuk Moduna aldığınız zaman çocuklar telefonun hiç bir bölgesine giremiyorlar. Sadece sizin Çocuk Modu bölümüne attığınız oyunları görebiliyor ve sadece bu oyunları oynayabiliyorlar. Telefonun tek tuşu olan tuşa bassalar bile ekran değişmiyor. Tamamen çocuklar için geliştirilmiş bir özellik.

Samsung Galaxy S5 Çocuk Modu Video

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com