Kategoriler
Mobil

Samsung Galaxy S5 Kamera Sorunu ve Çözümü

Samsung Galaxy S5 Kamera Sorunu

Samsung’un en üst seviye akıllı telefonu olan Galaxy S5, son zamanlarda kamera sorunları ile karşı karşıya. Galaxy S5 akıllı telefon ile fotoğraf yada video çekmek iteyenler hata mesajı ile karşılaşıyorlar. Samsung bu sorunun üzerinde araştırmasını yaptı ve bir açıklama ile sorun hakkında detaylı bilgi verdi. İşte Galaxy S5’de yaşanan kamera sorunu ve çözümü.

Samsung Açıklama Yaptı

Kullanıcıların, 16MP’lik ana kamera ile fotoğraf ya da video çekmeye çalıştıklarında ‘Başarısız Kamera’ yazılı pop-up hata mesajı ile karşılaştığı belirtilmişti. Samsung, genelde Verizon için üretilen Galaxy S5’lerde görülen bu soruna bugün açıklık getirdi.
Samsung yapmış olduğu açıklamada Galaxy S5’te yaşanan kamera sorununun çok sınırlı sayıdaki cihazlarda görüldüğünü belirtti.

Sponsorlu Bağlantılar

Galaxy S5 kamera sorunu

Kesin bir sayı belirtmeyen Samsung, problemin neden kaynaklandığını da açıkladı. Sorunun, kamerayı çalıştırmak için gerekli bilgileri depolayan ROM’dan (Read Only Memory) kaynaklandığı öğrenildi. ROM’daki komplikasyonun neden olduğu bu sorunun, ABD ve birkaç diğer ülkede görüldüğü belirtiliyor. Ayrıca, Samsung’un yeni üreteceği cihazlarda bu sorunun yaşanmaması için adım attığını da belirtelim.

Kamera Sorununa Çözüm

Sorunlu Galaxy S5’e sahip olan kullanıcılar, cihazını yenisi ile değiştirebilecek.

Sponsorlu Bağlantılar

“Samsung Galaxy S5 Kamera Sorunu ve Çözümü” için 6 yanıt

Ön kamera ayarlarını kontrol edin. Belki ayarlardan puslu modunu seçmiş olabilirsiniz. Ayarları çok kurcalamadan çekim modlarını değiştirerek fotoğraflar çekin. Eğer sorunu çözmezseniz herhangi bir Samsung satış yerine yada Samsung Müşteri Hizmetleri (Samsung Customer Service) bölümüne telefonunuzu götürün. Onlar sorunu çözsünler. Eğer telefonunuzun garanti süresi devam ediyorsa ve sorunu çözemezler ise size para iadesi yada yeni telefon vermeyi öneriyorlar. Sizde orada S6 almak istediğiniz söylerseniz bunu da sorun çıkarmadan yaparlar.

Meraba s5 aldım ve ilk gününden beri ön kamerası puslu çekmeye başladı artık selfie çekmekten korkuyorm eğer yenisi ile değiştirmek var ise nereden değiştirebiliyoruz eğer değiştirirlerse üstüne para sayıp s6 alıcam

Samsunglarda Kamera hata veriyorsa en iyi çözüm arka kapakğı cikartın pili de tamamen çıkartın 30 saniye kadar bekleyin tekrar takın düzelecektir…selamlar

Arkadaşlar (Samsunga Galaxy Core 2 için) iki aydır kamera sorunu yaşıyordum. Bugün aklıma yeni birsey geldi. Denedim ve oldu. Telefonun arka kapağını açın. Bataryanın üstünde, Kamera lensinin yaninda tırnak büyüklüğünde küçük bir kapak var. Kapağı çıkarın ve sarı bir kablo var hafifçe baskı yapın tamamdır. Bunun dışındaki hiçbir yöntem ise yaramadı. Bütün forum siteleri çaresiz kalmıştı. Şimdi düzeldi.

mrb lar benim aldığım cihaz da yani galaxy S5 malesef kamera başarısı uyarısı veriyor ve çözüm için yani cihazın yenisi ile deyisebilmem için ne yapmalıyım nereye başvurmalıyı m lütfen yardımcı olunuz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com