Kategoriler
Ne & Nasıl

Samsung Galaxy S5 Kilit Ekranı Resmini Değiştirme

Galaxy S5 Duvar Kağıdı Ayarı

Eski Galaxy modellerini kullananlar gerek ana ekran resmi olsun gerekse kilit ekranı resmi olsun bunları değiştirirken ekrana koymak istediği resi açar, buradan ayarlar bölümüne girip “Yap” seçeneğine gelir ve istediği ekrana resmi koyardı. Ama Galaxy S5’te bu şekilde ana ekran yada kilit ekranı için duvar kağıdı yapamıyorsunuz. Bunun yerine farklı bir yöntem mevcut.

Sponsorlu Bağlantılar

Galaxy S5 Ana Ekran ve Kilit Ekranı Duvar Kağıdı Değiştirme

Sadece Galaxy S5 değil hemen hemen bütün Galaxy modellerinde bu yöntem ile ana ekran (home screen) duvar kağıdı yada kilit ekranı (lock screen) duvar kağıdını değiştirebilirsiniz. Bunun için ana ekran da iken parmağınız ile ekrana uzun basın. Böyle yaptığınızda ekrandaki pencereler küçülecek ve ekranın altında 3 tane seçenek çıkacaktır. Bunlar “Duvar Kağıdı (Wallpaper), Widgets ve Ana Ekran Ayarları (Home Screen Settings)”.

Bu seçeneklerden “Duvar Kağıdı (Wallpaper)” seçeneğine dokunduğunuz zaman karşınıza 3 seçenek gelecektir. Bunlar “Ana Ekran (Home Screen), Kilit Ekranı (Lock Screen) ve Ana Ekran ve Kilit Ekranı (Home and Lock Screens)”.

galaxy s5 duvar kağıdı değiştirme

Siz “Kilit Ekranı (Lock Screen)” seçeneğini seçeceksiniz. Sonrasında karşınıza çıkan ekranda ister telefonun modellerinden kullanın isterseniz kendi resimlerinizi kullanın.

Eğer “Ana Ekran (Home Screen)” seçeneğini seçerseniz ana ekran resmini değiştirebilir, “Ana Ekran ve Kilit Ekranı (Home and Lock Screens)” seçeneğini seçerseniz hem ana ekrana hemde kilit ekranına aynı resmi eklersiniz.

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com