Kategoriler
Mobil

Samsung Galaxy S5 Mini Ön Siparişte

Avrupa’da Ön Siparişte

Samsung’un şu an için en iddaalı akıllı telefonu olan Galaxy S5 modelinin mini verisyonu olan Galaxy S5 Mini Almanya’da ön siparişe açıldı. Galaxy S5 Mini’nin ön siparişe açılması ile fiyatı da kesinleşti. Ön sipariş ile satın alma isteyenler karşılaştığı fiyat ise 449 Euro.

Fiyatı Yüksek Geldi

Galaxy S5 Mini’nin büyük ağabeyi Galaxy S5 ile arasında 120 Euro fark olması düşündürücü olsa da, akıllı telefon için önceden tahmin edilen neredeyse tüm fiyatlar bu yöndeydi. Galaxy S5 Mini’nin en büyük rakibi konumunda olan Sony’nin minik canavarı Xperia Z1 Compact, aynı sitede 70 Euro daha uygun fiyattan satılmakta.

Sponsorlu Bağlantılar
Samsung Galaxy S5 Mini
Samsung Galaxy S5 Mini

Cihazın Türkiye fiyatı da Galaxy S5’in ya da Xperia Z1 Compact’ın Türkiye fiyatlarına göre tahmin edilebilir. Sitede Galaxy S5 Mini’nin satışa çıkacağı ve ön sipariş veren kişilere gönderileceği tarihte belli oldu. Akıllı telefonun bir aksilik yaşanmadığı sürece 25 Temmuz tarihinde resmi olarak satışa çıkması ve kısa süre sonra ülkemize de gelmesi bekleniyor.

Sponsorlu Bağlantılar

“Samsung Galaxy S5 Mini Ön Siparişte” için bir yanıt

Güzel Mesaj! Gerçekten Samsung Galaxy S5 mini gibi çünkü benim için mükemmel Fetures bir sürü verir. Kesinlikle, benim için satın alacak. Samsung Galaxy S5 Mini hakkında böyle büyük bir bilgi paylaşımı için teşekkür ederiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com