Kategoriler
Mobil

Samsung Galaxy S5 Mini Teknik Özellikleri ve Fiyatı

Galaxy S5’inde Minisi Çıktı

Uzun süredir tanıtılması beklenen Galaxy S5 Mini akıllı telefon sonunda tanıtıldı. Bilindiği gibi Samsung, üst seviye modellerinin mini versiyonlarını çıkarmayı bir gelenek haline getirdi ve bu geleneği Galaxy S5’te de sürdürdü. Galaxy S5 model akıllı telefon, şu anda Samsung’un en üst seviye akıllı telefonu durumunda.

Sponsorlu Bağlantılar

Bu akıllı telefonun teknik özelliklerinin ve boyutlarının azaltılmış versiyonu olan Galaxy S5 Mini, tasarımsal olarak Galaxy S5 ile aynı. Şimdi Galaxy S5 Mini akıllı telefonun teknik özelliklerine ve fiyatına bakalım. Parmak izi okuyucu ve su/toz geçirmezlik özelliğine sahip Galaxy S5 Mini’de aynı zamanda kalp hızı sensörü ve ultra güç tasarruf modu özellikleri de mevcut.

Galaxy S5 Mini Özellikleri ve Fiyatı

4.5 inç 720p Super AMOLED ekrana sahip Galaxy S5 mini gücünü ise 1.4GHz dört çekirdekli Snapdragon 400 yonga setinden alıyor. Bunların yanında 1.5GB RAM, 16GB dahili depolama alanı, 2100mAh batarya ve 8 megapiksel arka kameraya sahip cihaz ayrıca, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 4.0 LE, USB 2.0, A-GPS + GLONASS gibi bağlantı özellikleri sunuyor.

Samsung Galaxy S5 Mini
Samsung Galaxy S5 Mini

 

Android 4.4 KitKat işletim sistemini çalıştıran Galaxy S5 mini, Galaxy S5 gibi su ve toz geçirmezlik ve parmak izi tarayıcısı gibi özelliklerini bünyesinde barındırıyor. Ayrıca cihazda Galaxy S5’in başka özelliklerinden de bulunuyor. Güç tasarrufu modu ve kalp hızı monitörü bunlardan bazıları. Kömür siyahı, parlak beyaz, elektrik mavisi ve altın renk seçenekleriyle gelen Galaxy S5 mini küresel anlamda Temmuz ayının ortasında satışa çıkacak ve Avrupa’da 600 Dolar ile 700 Dolar arasında bir fiyat etiketine sahip olacak.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com