Kategoriler
Mobil

Samsung Galaxy S5 Türkiye’de Ön Siparişte

Samsung Galaxy S5 Türkiye’ye Geliyor

Birçok yeni özelliği ile gelen ve halen Türkiye’de satışa sunulmayan Samsung Galaxy S5 için ön siparişler alınmaya başlandı. Samsung Galaxy S5 tanıtıldığında büyük heyecan uyandıran ve Türkiye’ye gelmesi merakla beklenen Galaxy S5 için ön sipariş fiyatları da belli oldu. 16 GB ve 32 GB olarak iki versiyon olarak satışa sunulacak. 16 GB Samsung Galaxy S5 2.199 TL iken 32 GB Samsung Galaxy S5 ise 2.299 TL.

11 Nisanda Türkiye’de

Büyük ses getiren cihaz henüz satışa çıkarılmadı. Dünya genelinde 11 Nisan’da satışa çıkartılacak olan Galaxy S5, ülkemizde ön siparişe sunuldu. Ülkemizdeki bazı teknoloji mağazaları tarafından ön siparişe sunulan Galaxy S5’in 16 GB’lık versiyonunun fiyatı 2199 TL olarak belirlenmiş. Bunun yanında ülkemizde satışa sunulacak olan Galaxy S5 modelinde yer alacak işlemci modeli hakkında detay verilmemiş.

Sponsorlu Bağlantılar

Samsung Galaxy S5 Mavi

Ancak ülkemizde satılacak olan Galaxy S5’te Exynos 5422 işlemcinin bulunması bekleniyor. Öte yandan Galaxy S5’i 26 Mart-09 Nisan tarihleri arasında ön sipariş üzerinden satın almak mümkün. Bu tarihler arasında cihazı ön sipariş üzerinden satın aldığınızda 11 Nisan’da Galaxy S5’e kavuşabiliyorsunuz. Ayrıca cihazın 32 GB’lık versiyonu ise 2299 TL fiyat etiketine sahip.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com