Kategoriler
Mobil

Samsung, Galaxy S8 İçin Yeteri Kadar Yonga Seti Üretemeyebilir

Galaxy S8 için Samsung Yeterli Yonga Seti Üretebilecek mi?

Galaxy S8 ve Galaxy S8+ arifesinde yine bir takım sızıntılar dolaşmaya devam ediyor. Bunlardan birisi de Samsung fabrikalarının Galaxy S8 için yeterince Exynos 8895 ve Snapdragon 835 yonga setlerini dağıtabilecek mi haberi. Güney Kore fabrikasından gelen yeni bir rapor bunun pek olası olmadığını söylüyor. Zira isimsiz endüstri kaynaklarına göre Samsung, Exynos 8895 ve SD835’in üretimi piyasa beklentilerinin gerisinde ve bu nedenle Galaxy S8 ve Galaxy S8+ için yeterli SoC’leri sağlamada engellerle karşı karşıya bulunuyor.

Sponsorlu Bağlantılar

SD835 İlk Defa Gündemde Değil

SD835’in üretim sorunları ilk kez gündeme getirilmedi. Bu gibi sorunların, başka akıllı telefon üreticilerinin Samsung’tan önce bu çipi kullanan cihazları başlatmadığı gerçeğini etkilediği söyleniyor. Ancak şimdiye kadar Samsung’un kendisinin ihtiyaç duyduğu kadar SoC alabileceği görünüyordu.

Eğer durum böyle değilse şirketin satışlarının olumsuz etkilenmesini bekleyebiliriz. Çünkü Note7 nedeni ile son 1 yılda Samsung açısından bir felaket yaşanmakta ve piyasanın üst düzey bölümündeki satışlar sıkıntı yaratmakta. Bu yüzden Samsung, insanların satın almak istediği kadar çok Galaxy S8 birimi üretebilmesi gerekiyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com