Kategoriler
Teknoloji

Samsung Galaxy S8 “Microsoft Edition” İle Geliyor

Samsung Galaxy S8 Telefonu Microsoft Edition İle Bilgisayara Dönüştürün

Microsoft, Samsung Galaxy S8 ile mobil arenaya yeniden dönüyor. Canlı olarak tanıtımı yapılan Samsung Galaxy S8’in uzun süredir beklenen özellikleri sonunda tanıtıldı. Galaxy S8 konferansında 360 derecelik kameradan Bixby asistana kadar birçok yenilik gü yüzüne çıktı. Bu yeniliklerden biri de Microsoft ile beraber hazırlanan Galaxy S8’i bilgisayar gibi kullanmayı sağlayan cihazı oldu. Microsoft ise yakın zamanda resmi olarak bu cihazı perakende satış mağazalarında satacağını ilan etti.

Sponsorlu Bağlantılar

Bu adımdan sonra Samsung ile Microsoft arasında yeni bir işbirliği görebiliriz. Microsoft, anlaşılan Galaxy S8’e çok şey kazandıracak. Galaxy S8 kullanıcıları için Microsoft Office, OneDrive, Cortana, Outlook ve benzeri diğer Microsoft uygulamalarını sunan Microsoft şirketi bazıları daha önceden olsa da bazı ürünlerini ilk kez sunuyor.

Microsoft Akıllı Telefon Sektörüne Samsung İle Dönüyor

Microsoft’un Windows 10 Mobile ile satışa çıkardığı Lumia akıllı telefonlar artık tükenme noktasına geldi diyebiliriz. Bu nedenle Microsoft mobil sektöre yeni adımlar atmak istiyor. Bunun içinde dünyanın en çok akıllı telefon satan firmalarından biri olan Samsung ile ortak hareket etmesi gayet normal.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com