Kategoriler
Teknoloji

Samsung Hibrid Akıllı Saat Üzerinde Çalıştığını Doğruladı

Fitness Tracker ve Hibrid Özellikli Akıllı Saat

Samsung, fitness tracker ve hibrid akıllı saat olabilecek yeni bir giyilebilir cihaz geliştiriyor. Cihaz tam teşekküllü bir akıllı gözetim sunmayacak ama fitness izleme yetenekleri ile birlikte bazı özelliklere sahip olacak.

Sponsorlu Bağlantılar

Şirket kısa süre önce, ürünün etiket satırında fikir arayan SmartLab Plus program üyelerine e-posta gönderdi. Samsung, etiket çizgisinin “Gear S3 ve Gear Fit 2’den en iyi sonucu aldığı” bir ürün konseptine dayanması gerektiğini söylüyor. E-postaya göre cihaz değiştirilebilecek daha küçük bir gövdeye ve daha ince kayışlara sahip olacak. Su geçirmez olacak ve yüzerken de kullanılabilecek. Diğer özellikler ise etkinlik izleme, ağırlık yönetimi, aktif spor ve koçluk.

Samsung, cihazın kullanıcıların geliştirilmiş widget’lerden, göz kamaştırma bilgisinden faydalanmasını sağlayan gözden geçirilmiş bir kullanıcı arabirimi çalıştıracağını söyledi. Dahası, kullanıcılara, aktif kalmalarını ve uzun saatler boyunca ne zaman mola alacaklarını hatırlatacak bir uyarı özelliği de olacak.

Hem İş Hem de Özel Hayatta Kullanılacak

Samsung, giyilebilir cihazın işyerinden spor salonuna kadar tüm gün kullanılabilecek şekilde tasarlandığını söyledi. Şu anda, cihazın Tizen OS’yi çalıştırıp çalıştırmayacağı belli değil. Samsung, yeni giyilebilir cihazları ne zaman açmayı beklediğini ortaya koymadı.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com