Kategoriler
Mobil

Samsung’tan Ekonomik Akıllı Telefon – Samsung Galaxy Win Pro ve Özellikleri

Galaxy Serisine Yeni Model

Samsung telefon üreticisi, Galaxy serisi akıllı telefonlarına her geçen gün yeni birisini ekliyor. Bunlardan sonuncusu Win Pro modeli. Samsung Galaxy Win Pro modeli ekonomik sınıfta yer alan bir akıllı telefon. Yani ekonomik bir Samsung modeli. Samsung internetten duyurduğu ve özelliklerini açıkladığı bu yeni model ile ilgili detaylar yazımızda.

Ekonomik Galaxy Win Pro’nun Özellikleri

Samsung’un yeni orta seviye akıllı telefon modeli Galaxy Win Pro, Samsung’un Çin’deki web sitesinde, tüm özellikleri ile birlikte listelendi. Uygun fiyat etiketli bir model olması beklenen ve Android 4.2.2’ye sahip Galaxy Win Pro, 4.5-inçlik kapasitif ekranla geliyor. Ekranı 540 x 960 piksel çözünürlük sunan cihazın işlemcisi ise daha önce de bilindiği gibi Snapdragon’un 1.2 GHz saat hızında çalışan dört çekirdekli versiyonu. Galaxy Win Pro’nun RAM’i ise kesin özelikleri ile birlikte teknoloji çevrelerini bir nebze olsun şaşırttı; çünkü daha önce basına yansıyan özellikleri içinde 1 GB RAM’i olduğu belirtilen cihazın RAM’inin 1.5 GB olduğu ortaya çıktı.

Sponsorlu Bağlantılar

samsung galaxy win pro

Samsung Galaxy Win Pro da çift SİM kart desteği de bulunmakta. 8GB Dahili depolama, 5MP arka/VGA ön kamera, çift SIM desteği, 2,100 mAh batarya ise Galaxy Win Pro’nun diğer özellikleri arasında. Cihazın 64 GB’a kadar microSD kart desteği de bulunuyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com