Kategoriler
Donanım Özel

Sanatçılar ve Çocuklar İçin En İyi 10 Çizim Yapma Tableti

En İyi Çizim Tabletleri – Ekim 2017

Çizim tabletleri sanatçılar, tasarımcılar ve hatta çocuklar için çok kullanışlı. İnsanlara daha yaratıcı olmalarına ve çalışmalarının sayısallaştırılmış halini anlamalarına yardımcı oluyorlar. Çocuklar için bile faydalı. Sınıf çalışmalarınızda çocuklar için bir çizim tableti alabilirsiniz ve onlara daha yenilikçi olmanıza yardımcı olabilirsiniz. Piyasada farklı tasarımlar, özellikler ve bütçeyle orantılı çok sayıda çizim tableti bulunduğundan insanlar çizim tableti satın almak istediklerinde genellikle kafaları karışıyor. Siz de bir çizim tableti satın alacaksanız ve hangisini satın alacağınıza karar veremezsiniz o zaman bu yazı size yardımcı olacaktır.

Sponsorlu Bağlantılar

İşte sanatçılar ve çocuklar için en iyi çizim yapan 10 tablet. İhtiyaçlarınıza ve bütçenize göre en iyi tableti seçmenizi kolaylaştırmak için tüm tabletler, fiyat ve özellikleri ile kısaca açıklamaya çalışacağız.

Wacom Intuos Draw

Bu listenin ilk tableti Wacom Intous Draw. Peki, kim en iyi çizim tabletleri hakkında konuşurken Wacom Intous Draw’dan söz etmeyi unutabilir. Yeni başlayanlar için özellikle iyi bir çizim tabletidir. Bu çizim dizüstü bilgisayarının güzel ve zarif gövdesi insanları satın almak için cezbediyor. Tüm önemli işletim sistemleriyle uyumludur. Bu tablette Adobe Photoshop gibi yazılımları da kullanabilirsiniz. Dahası akü içermeyen kalemle birlikte geliyor.

Satın Alınabilecek En İyi Powerbank Modelleri

Wacom Intuos Draw tablet, çizmek için gerekli eğitici bilgileri de içeriyor. Bu tablet hem sağ elli hem de sol elini kullanan insanlar tarafından kullanılabilir. Tüm bu özelliklerle tableti daha düşük fiyatlarla alabilirsiniz.

Fiyatı: 400 TL civarında

Samsung Galaxy Tab (S Pen)

Daha ucuz bir fiyata seçkin bir tablet arayan herkes için S Kalemle Samsung Galaxy Tab sizin için mükemmel bir seçimdir. Her türlü amaç için uygun olan inanılmaz bir tablettir. Bu tabletin özelliği daha hızlı işlem için 2 GB RAM, 2.0 MP fotoğraf makinesi ve 1024X768 çözünürlükte fotoğraf çekimi için 5.0 MP arka kamera ile sizi şaşırtacak.

Sponsorlu Bağlantılar

Android Telefon/Tablet İçin En İyi Temizleme Uygulamaları

Bu Samsung tablet WiFi özelliğine de sahip. Sadece teknik şartnameler değil bu tabletin görünümü gözler için oldukça çekici. Bu tableti alıp çizim veya başka amaçlarla kullanabilirsiniz.

Fiyatı: 280 Dolar civarında

Apple iPad Pro

Bir başka popüler tablet özellikle de bir Apple kullanıcısı ve hayranı iseniz Apple iPad Pro sizin için. Apple tabletlerinin görünümünden ödün vermiyor. İnce gövde ve güzel tasarım, zengin ve şık bir görünüm sağlıyor. Apple iPad Pro, hem kalemi ile hemde desteklenen çizim uygulamaları ile ilk tercihlerden. Apple iPad Pro daha hızlı bir performansa sahiptir. Bu çizim tabletini hızlı yapan A9X yongası. Çok görevli olsanız bile düzgün çalışıyor. Bunun yanında ayrıca Wifi bağlantısı gibi ekstra özelliklere de sahip.

Güvenlik, Apple için çok önemlidir. Parmak izinizi tabletin kilidi olarak ayarlayarak başka hiçbir kişinin tabletinize girmesini önleyebilirsiniz. Oldukça pahalı ama Apple’ın ürünleri zaten bu şekilde?

Fiyatı;

10.5 inç için 2.999 TL

12.9 inç için 3.699 TL

Microsoft Surface Pro 4

Pazardaki diğer harika çizim tabletlerden bir diğeri Microsoft Surface Pro 4. Bu tablet şık ve önemli özelliklere sahip. Bir tabletten çok bir dizüstü bilgisayara benziyor. Kullanımı kolaylığı ve müthiş tasarımı inanılmaz bir çizim tableti haline getiriyor. Tablet Windows 10 işletim sistemi ve Intel çekirdek i7 ile geliyor. Tablet üzerindeki çizimi daha iyi hale getirmek için size piyasada en iyi olduğu söylenen etkileşimli bir kalem sunuyor. Bu 12.3 inç ekranlı tablet, çizim tableti olarak sizin için büyük bir satın alma olacak.

Fiyatı: 1324 Dolar civarında

Huion H610 Pro

Huion H610 Pro tablet, çizim amacıyla geliştirildi. Bu çizim tableti sanatçılar için özel olarak hazırlandı. Böylece tablet üzerinde rahatça çizim yapabilirsiniz. Tablet kısayol tuşlarına sahip, sizin için yan tarafında bazı düğmeler bulunan şık gövdeli bir tasarıma sahiptir. Çizim tabletinin kalemi mükemmel ötesinde. Kalemi kullanarak hassasiyetle çizim yapabilirsiniz. İnce çizgiler ve kalın çizgiler gibi şeyleri basınç değiştirerek çizebildiğiniz için yalnızca kalemde uyguladığınız basıncın kontrol edilmesini gerektirir.

Sponsorlu Bağlantılar

Android İçin Fotoğraf Karalama ve Çizim Uygulaması

Şarj etme özelliği sayesinde şarj aletini kalibre eder ve şarj edebilirsiniz. Sonraki 800 saat boyunca kullanabilirsiniz. Tablet Mac OSX ve Windows en son sürümleriyle uyumludur.

Fiyatı: 77 Dolar civarında

Wacom Cintiq 13HD

Wacom Cintiq 13HD tablet satın alabileceğiniz en iyi HD çizim tabletlerinden biridir. Wacom Cintiq, yüksek kaliteli ürünler için bilinir. Bu çizim tableti 1920×1080 piksel çözünürlüklü. Ayrıca 178 derecelik görüntüleme açıları vardır. Bu tablette bulunan tuş düğmeleri çizim sırasında zamandan tasarruf etmenizi sağlar ve iyi bir şey de onları ihtiyaçlarınıza göre özelleştirebilirsiniz. Bu çizim tableti ile gelen kalem tasarımlarınızı yapmak için kolayca taşıyabileceğiniz ve hafif tutabileceğiniz hafif ve basınca duyarlıdır.

Bu tabletin diğer önemli özellikleri arasında mükemmel doğruluk seviyesi ve mükemmel renk üretimi bulunmaktadır. Wacom hakkında bilinmesi gereken bir şey var Cintiq, bir tablet monitörü olduğu için tek başınıza çalışmadığı için bilgisayarınıza veya tabletinize bağlamanız gerektiğidir. Sistemlerinizden herhangi biriyle bağlantı kurabilir ve ekstra çizim monitörü olarak onunla çalışabilirsiniz.

Fiyatı: 785 Dolar civarında

Wacom Bamboo

Wacom Bamboo tableti sanatçılar, çocuk tasarımcıları v.b. için özel olarak tasarlanmıştır. Bu çizim tableti çocuklarınızın bu tableti kullanarak dijital çizimler yaparak yaratıcılıklarını sergilemelerini sağlar. Bu çizim tableti çizim yapmanızı ve boyamanızı sağlar. Tablet Windows ve Mac OSX ile uyumludur. 1024 ve 2540 dpi çözünürlüklü USB ve USB mikro bağlantı durumu, uygun fiyatı mükemmel bir tablet haline getiriyor. Ayrıca Bamboo kalem 3 adet yedek kalem uç ve USB kablosu bulunuyor.

Fiyatı: 75 Dolar civarında

Lenovo Yoga Tablet 8

Lenovo Yoga Tablet 8, sınıf çalışması için bir tablet isteyen öğrenciler gibi çalışmak için taşınabilir bir tablet isteyenlere ideal bir çizim tableti. 1280×800 piksel çözünürlüklü ekrana sahip. Ekonomik, iyi görünümlü ve dijital çizim için rahat. 360 derecelik menteşe ile çıkarılabilir bir klavyeye sahip olduğu için tablet olarak da kullanılabilen bir dizüstü bilgisayar gibidir. Yani tek başına bir tablet gibi bir dizüstü bilgisayar olarak kullanabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Resim Düzenleme Uygulaması – Autodesk SketchBook Mobile

Bu çizim tableti, Android Jelly Bean işletim sistemi ile birlikte geliyor. Dijital çizim için sunduğu kalem oldukça rahat, hafif ve çizim için mükemmel. 16 GB depolama alanı, eserinizi tabletin üzerine kaydetmenizi sağlar ve ayrıca depolama kapasitesini artırmak için hafıza kartı desteğine sahip.

Fiyatı: 124 Dolar civarında

Lenovo Ideapad Miix 720

Lenovo Ideapad Miix 720 tablet, harika bir çizim tabletidir. Özellikle sanatçılar, tasarımcılar, yazarlar v.b. için tasarlanmıştır. Kişisel amaçla ya da bir iş için kullanabilirsiniz. Hızlı bir hafızaya ve Kaby Lake işlemcisine sahip olduğu için tablet süper hızlı. 4K video desteği dahi var. Ayrıca işinizi veya başka şeyleri depolamak için 1 TB depolama alanına sahip. Böylece depolama alanı konusunda endişelenmeniz gerekmez.

Aynı zamanda Lenovo Active Pen 2 bir çizim kalemine sahip. Baskı hassasiyeti 4690 düzeyinde ve kalemi daha iyi kontrol edebilmeniz için çaba fazla harcamamanız gerek yok. Gorilla Glass ekran koruması, 12 inç QHD ekran, 2 USB port, MicroSD kart yuvası, 1 MP ön kamera ve 5 MP arka kamera tabletin diğer özellikleri.

Fiyatı: 1249 Dolar civarında

Wacom MobileStudio Pro

Wacom MobileStudio Pro birçok etkin özellik ile gelen profesyonel bir tablettir. Bu çizim tableti portatif ve taşınabilir olup 13.3 inç ekran, i7 işlemci, 256 GB depolama kapasitesi ve 8 GB RAM ile birlikte geliyor. Bataryasız Pro kalemi, net ve mükemmel tasarımları sağlamak için basınca duyarlıdır. Aynı zamanda tabletle birlikte 3 tane kalem ucu sunar.

Fiyatı: 13.000 TL civarında

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com