Kategoriler
Donanım Özel

Satın Alınabilecek En İyi Powerbank Modelleri

Mobil Cihazları Powerbank İle Şarj Etme

Akıllı telefonlarının yada tabletlerinin şarjlarını çabuk bitirenler yada gün içinde mobil cihazlarının şarjı bittiği için yarı yolda kalmak istemeyenler için Powerbank cihazlar bulunmaz bir nimet. Böylece bir yere bağlı kalmadan akıllı telefonlarını veya tabletlerini şarj edebiliyorlar. Peki bir Powerbank satın almak istersek hangi modellere güvenmeliyiz?

Sponsorlu Bağlantılar

En İyi Powerbank’ler Hangileri?

Powerbank satın alırken tabi ki ilk olarak kapasitesine bakıyoruz ama kapasiteden daha önemli kriterlerde var. Bunlar markası, üzerinde bulunan giriş çıkışlar, çıkış güçleri ve tabi ki fiyatı. İşte bu kriterleri göz önüne alarak sizlere sunacağımız en iyi Powerbank modelleri;

Xiaomi 20000 mAh Powerbank (Taşınabilir Şarj Cihazı)

Çift USB çıkışı sayesinde aynı anda 2 tane mobil cihazı şarj edebilirsiniz. Fiyatı ise 110 TL civarında. Çıkış gücü ise 3.6 amper. Bu şu demek; bu Powerbank ile bir laptopu bile şarj edebilirsiniz.

Asus ZenPower ABTU005 Powerbank (Taşınabilir Şarj Cihazı)

10050 mAh kapasitedeki bu Powerbank’in fiyatı 80 TL civarında. Tek USB çıkışına sahip ve çıkış gücü ise 2.4 amper.

Samsung 11300 mAh Powerbank (Taşınabilir Şarj Cihazı)

Bu Powerbank de 120 TL civarında satışa sunulmakta. Bu modelde 1 tane harici USB portu bir tanede dahili USB kablosu mevcut. 2.1 amperlik çıkış gücüne sahip. Kapasitesi ise adından da anlaşılacağı gibi 11.300 mAh.

Sponsorlu Bağlantılar

Sony CP-V10 Powerbank (Taşınabilir Şarj Cihazı)

10000 mAh kapasitedeki bu Powerbank ise 120 TL civarında satışa sunulmakta. Ayrıca 1.5 amperlik çıkış gücüne ve tek USB çıkışına sahip.

Spigen 10000 mAh Powerbank (Taşınabilir Şarj Cihazı)

Üzerindeki dijital gösterge ile şarj durumunu görebiliyorsunuz. Kapasitesi 10.000 mAh olan bu model üzerindeki çift USB çıkışı sayesinde aynı anda 2 mobil cihazı şarj edebilirsiniz. Bu modelin fiyatı ise 60 TL civarında.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com