Kategoriler
İnceleme

Shush! (Android) İnceleme

Shush! Oyna

Herkes için lazım olabilecek fakat bir Android kullanıcısının habersiz olduğu bir uygulamadan bahsedeceğim.Herkes günlük hayatta sinemaya gider, toplantıya girer, derse girer yada camiye gider.O zaman bu uygulamaya da ihtiyaç duyar 🙂

Sponsorlu Bağlantılar

Nedir? Ne İşe Yarar?

Shush uygulaması başlıkta da belirttiği üzere telefonu zamanlayarak sessize alan bir uygulamadır.Yani bu uygulama sayesinde telefonunuzun ne kadar süre sessizde kalacağına siz karar veriyorsunuz.İstediğiniz saatte telefonunuz sessizden otomotik olarak çıkıyor.

Sinemaya girerken, toplantıya girerken yada benzeri yerlerde telefonunuzu belirli bir süre sessize alabiliyorsunuz.Böylece unutkanlıktan dolayı sessizde kalmıyor telefon.

Shush! 1

Shush! Nasıl Kullanılır?

Uygulamayı açın.Açtığınız vakit karşınıza uygulama ayarları penceresi gelecektir.Çok detaylı bir ayar sayfası beklemeyin.Karşınıza iki seçenekli ayar gelecektir.Bunlar;

Notifications on/off” : Uygulamayı aktif yada pasif eder.

Renk ayarı“: Bu ayar seçenğine tıklayarak uygulamanı rengini belirliyorsunuz.

Bu iki ayarı yaptıktan sonra “Sweet” diyerek bitirin.Eee şimdi ne olacak diyebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Şimdi yapacağınız şey telefonu sessize almaktır.Telefonunuzun sesini sonuna kadar kapatın veya sessize alın.Ve karşınıza otomatik olarak yukarıdaki resimde de gördüğünüz gibi uygulama penceresi gelecektir.Burada dairenin çevresine dokunarak yada daire içerisindeki “+” ve “-” seçenekleri ile zaman aralığını yada saat kaça kadar telefonun sessizde kalması gerektiğine karar veriyorsunuz.

Shush! 3

Daha sonra sol alt köşeden uygulamanın ses seviyesini belirleyebiliyorsunuz.Bu ayarı default olarak bırakmanızı tavsiye ederim.

Son olarak “Shush!” diyerek telefonu zamanlayarak sessize alıyorsunuz.Veya “Keep it off.” diyerek zamanlamadan sessize alabiliyorsunuz.

Video

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com