Kategoriler
Android

Siri, Google Now ve Cortana’ya Yerli Rakip – CEYD-A

Yerli Mobil Sesli Asistan CEYD-A

Akıllı telefon ve tabletler için asistan uygulaması denildiğinde akla ilk gelen şüphesiz Apple’ın Siri uygulaması ile Microsoft’un Cortana uygulaması gelmekte. Ama artık tamamen Türkçe olan ve yerli bir geliştirici tarafından geliştirilen CEYD-A var. Eğer sesli asistan kullanmak hoşunuza gidiyorsa yada Siri veya Cortana gibi asistanları kullanıyorsanız CEYD-A uygulamasını denemenizi tavsiye ederiz. İsminin CEYD-A yani bir bayan ismi olduğuna bakmayın. Çünkü uygulamada hem kadın hemde erkek sesi seçebiliyorsunuz.

Sponsorlu Bağlantılar

Telefondaki Yardımcınız

Bilindiği gibi sesli asistanların geliştirilmesinin nedeni akıllı telefon kullanıcılarının hayatını kolaylaştırmak. Yani telefonu kurcalamadan hatırlatma ayarlamak, alarm kurmak, kamerayı açmak, hava durumunu öğrenmek, farklı konularda tavsiye almak ve daha bir sürü şey.

Siri, Google Now ve Cortana'ya Yerli Rakip - CEYD-A

Bu alanda teknoloji devleri olan Apple, Google ve Microsoft’un kendi sesli asistan uygulamaları var. Bunlar Siri, Google Now ve Cortana. Ama artık yerli bir sesli asistan uygulaması var. Cenker Şişman tarafından geliştirilen bu uygulama oldukça marifetli. Sahip olduğu özelliklerle alanında devlere rakip olacak türden. Şu an için sadece Android platformu için yayınlanmakta.

Android İçin Yerli Sesli Asistan CEYD-A İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com