Kategoriler
Özel Teknoloji

Skype Üzerinden PayPal İle Para Gönderin

Artık Skype’dan PayPal İle Para Gönderebilirsiniz

Skype ve PayPal, kullanıcıların Skype uygulamasındaki sohbet sırasında para göndermesine ve almasına izin vermek için bir araya geldi. Para Gönderme özelliği ABD, İngiltere, Kanada ve bir dizi Avrupa ülkeleri olmak üzere 22 ülkede yapılabilecek. İlk kez para gönderirken yerinizi teyit etmeniz istenecektir. Bulunduğunuz yerde Para Gönder özelliği varsa PayPal hesabınızı Skype profilinize bağlamanız gerekir.

Sponsorlu Bağlantılar

Bu özelliği kullanmak için Skype sohbetinde “Bul (Find)” yazısına hafifçe dokunun veya sağa kaydırın ve eklentilerden Para Gönder (Send Money) seçeneğini seçin. Arkadaşınızın yaşadığı ülkeyi seçtikten sonra, göndermek istediğiniz para miktarını girebilirsiniz. Gönderenin son Skype mobil uygulamasına sahip olması gerekir, ancak alıcı herhangi bir Skype sürümünü kullanabilir.

Her İki Tarafta Desteklenen Ülkelerde Olmalı

Bununla birlikte, Para Gönderebilme özelliğini kullanmak için parayı gönderen ile beraber parayı alanın da belirtilen 22 ülkeden birinde yaşaması gerekiyor. Skype son zamanlarda mobil uygulamasını popüler sohbet uygulamalarıyla aynı doğrultuda yeniledi.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com