Kategoriler
Ne & Nasıl Özel

Smule Sing! Karaoke İle Karaoke (Düet) Nasıl Yapılır?

Ünlüler, Arkadaşlar, Tanımadığınız Kişiler İle Karaoke Yapma (Şarkı Söyleme)

Birçok insan hislerini şarkılarla ifade etmek ister ama sesi kötü olduğu için bunu yapmaktan çekinir. Birçok insanın ise en büyük hayalidir şarkı söylemek. Peki sesiniz kötü dahi olsa ünlüler ile düet yapabilir misiniz? Artık bu mümkün. Smule tarafından geliştirilen Sing! Karaoke isimli uygulama hem ünlüler ile hem tanımadığınız kişiler ile hemde arkadaşlarınız ile sevdiğiniz şarkıları söylemenize izin veriyor. Üstelik seslere filtre uygulama imkanınız da var. Uygulamanın bu özelliğinin yanı sıra bu uygulama ile karaoke yapma çok eğlenceli. Kullanıcılarına stüdyo keyfi yaşatan bu uygulama ile kendinizi şarkıcı gibi hissedeceksiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Bu uygulama ile yaptığınız düetleri yada diğer bir deyişle karaokeleri sosyal medyada paylaşma imkanınız da var. Android ve iOS akıllı telefon ve tabletler için ücretsiz olarak yayınlanan bu uygulamayı mobil cihazınıza indirmeniz yeterli. Bizler bu uygulamayı akıllı telefonunuz yada tabletinize yükledikten sonra nasıl kullanacağınızı anlatmaya çalışacağız.

Smule Sing! Karaoke Nasıl Kullanılır?

Uygulamayı Android veya iOS akıllı telefonunuza yada tabletinize yükledikten sonra uygulamayı açın. Yalnız düet yapacağınız insanlar internet üzerinden bulunduğu için mobil cihazınızda internet olması zorunlu. Uygulamada farklı karaoke modları bulunmakta. Bunlar;

  • Start Song
  • Join Song

Start Song (Şarkıya Başla): Bu modda şarkı listenizden bir şarkıyı seçiyorsunuz ve bu şarkıyı ister tek başınıza isterseniz 4-5 kişiyle beraber düet halinde karaoke yapabiliyorsunuz. Bu bölümde şarkıları satın almalısınız.

Join Song (Şarkıya Katıl): Bu modda ise başkalarının söylediği şarkılar için düet yapacak kişi olmak. Yani başka kullanıcıların düet halinde söylemek istediği şarkılarda eşlik edecek kişi olmak. Bu bölümde şarkı satın almanıza gerek yok.

Sponsorlu Bağlantılar

Şarkıları mikrofon ile söylemeniz karaokenin kalitesini artıran çok önemli bir etken. Diğer önemli etkenler ise yalnız ve kapalı bir ortamda olmanız. Bu şartları sağlarsanız yapacağınız karaoke mükemmele yakın olur. Uygulamada göreceğiniz şarkılar genellikle yabancı ve yeni nesil pop ve yeni nesil rock türleri.

Uygulamanın dili İngilizce. Ama basit bir uygulama. İngilizce bilmeseniz dahi kısa zamanda aşina olursunuz. Uygulamaya 3 farklı giriş yöntemi var. Facebook hesabı, Google hesabı ve telefon numarası. Eğer Facebook hesabınız ile giriş yaparsanız uygulama herkese açık profilinize erişecektir. Ama telefon numarası ile giriş yaparsanız telefon numaranızı yazıyorsunuz ve gelen SMS’deki şifreyi giriyorsunuz. Sonraki adımda ise kullanıcı adınızı giriyorsunuz. Eğer kullanıcı adınız var ise sizden farklı bir kullanıcı adı yazmanızı istiyor.

Sonraki adımda ise “Tell us what you like to sing” bölümü geliyor. Yani hani şarkı türünü söylemeyi seviyorsunuz. Burada Turkish, Pop, Rap, K-pop gibi birçok kategori var. Buradan en fazla 4 tanesini seçtikten sonra Next butonuna dokunun.

Daha sonra karşınıza çıkan şarkılardan birisin seçerek karaokeye başlayabilirsiniz. İstediğiniz bir şakının karşısındaki Sing butonuna basın ve mikrofonu takın.

Karaokeye başladığınız zaman talimatları takip etmeniz yeterli.

Yerli ve yabancı birçok ünlünün yanı sıra tanımadığınız kişiler veya arkadaşlarınız ile de düet şeklinde karaoke yapabiliyorsunuz. Uygulamada söyleyeceğiniz ücretsiz şarkılarda mevcut.

Sponsorlu Bağlantılar

Yapılan karaokeleri izleme imkanınız da var.

Uygulamanın Artıları

  • Mükemmel mikrofon kalitesi
  • Seslere özel efektler verme
  • Geniş ve indirilebilir şarkılar

Uygulamanın Eksileri

  • Şarkılar ücretli

Bazı Sing! Karaoke By Smule Popüler Karaoke Videoları

https://www.youtube.com/watch?v=7DqBMMjnfpw

Android ve iOS İçin Sing! Karaoke By Smule Uygulaması İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com