Kategoriler
Genel

Snapdragon 821 İşlemcili ZenFone 3 Deluxe Satışa Çıktı

Yeni Zenfone 3 Deluxe Satışta

Asus büyük başarı yakaladığı Zenfone ailesinin yeni üyelerinden ilkini satışa çıkardı. Daha Mayıs ayında tanıtılan bu modelin bu kadar kısa sürede satışa çıkması da ayrı bir başarı. Zenfone 3 Deluxe modelini farklı yapan ise sahip olduğu işlemci. Snapdragon 821 işlemcisini ilk kullanan akıllı telefon olan bu model kullanıcılarına neler sunuyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Asus yaptığı açıklamada Qualcomm’un Snapdragon 821 işlemcisini kullanan ilk akıllı telefonun Zenfone 3 Deluxe olduğunu belirtti. Snapdragon 821 işlemci, Snapdragon 820 işlemciye göre %10 daha performanslı çalışıyor. Diğer bir deyişle Snapdragon 820 işlemcinin overlock edilmiş hali diyebiliriz.

Dev Ekran ve Yüksek Ram Miktarı

snapdragon-821-islemcili-zenfone-3-deluxe-satisa-cikti

Bu modelin ekranı tam 5.7 inç büyüklüğünde. Ekran teknolojisi Süper Amoled olan bu modelin ekran çözünürlüğü ise Full HD. Üstelik ekran Gorilla Glass 4 ile korunuyor. Tam 6 GB Ram’e sahip bu model 256 GB depolama alanı ile de dikkat çekmekte.

Kamerası da diğer özelliklerinden geri kalmıyor. Tam 23 MP arka kameraya ve 8 MP ön kameraya sahip. Çift Sim kart, parmak izi okuyucusu, 3000 mAh bataryası, Quick Charge 3.0 teknolojisi ve daha birçok özelliği ile beğeni toplayan bir akıllı telefon modeli.

Asus Zenfone 3 Deluxe Özellikleri ve Fiyatı

Bu akıllı telefon, Asus’un kendi ülkesinde yani Tayvan’da 800 dolar fiyat etiketi ile satışa sunuldu. Ama dünya pazarına olacak satışı ile ilgili bir açıklama yapılmadı.

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com