Kategoriler
Ne & Nasıl

Sony Xperia E5 Ekran Görüntüsü Alma

Sony Xperia E5 Ekran Görüntüsü Alma Yöntemleri

Sony Xperia E5 model telefonda ekran görüntüsünü almak oldukça basit bir işlem. Sony Xperia E5 telefonun ekran görüntüsünü almanın 2 yolu var. Birisi tuş kombinasyonlarını kullanmak. Diğeri ise güç tuşuna uzun basarak ekran görüntüsü almak.

Sponsorlu Bağlantılar

Sony Xperia E5 Tuş ile Ekran Görüntüsü Alma

Öncelikle Sony Xperia E5 telefonunuzda ekran görüntüsü almak istediğiniz ekranı açın.  Sonrasında ise “Güç” tuşu ile “ses kısma” tuşuna aynı anda basın ve bir süre bekleyin. Böylece Sony Xperia E5 telefonunuzda ekran görüntüsü almış olursunuz.

Zaten ekran görüntüsü alındığı zaman fotoğraf çekerken çıkan sese benzer bir ses çıkacaktır ve ana ekranın üst kısmındaki bildirim bölümünde ekran görüntüsünü aldığınızı bildiren bir bildirim göreceksiniz.

Sony Xperia E5 Güç Tuşu İle Ekran Görüntüsü Alma

Eğer Sony Xperia E5 telefonunuzun güç tuşuna uzun basarsanız karşınıza bir takım seçenekler çıkacaktır. Bu seçeneklerden birisi de “Ekran görüntüsü al” seçeneğidir. Ekran görüntüsü almak istediğiniz ekranı açın ve güç tuşuna uzun basın. Karşınıza çıkan seçeneklerden “Ekran görüntüsü al” seçeneğine dokunun. Böylece ekran görüntüsü almış olacaksınız.

Sony Xperia E5 Ekran Görüntüsü Nereye Kaydedilir?

Sony Xperia E5 model bir telefonda ekran görüntüsü her zaman Galeriye kaydedilir. Galeriye girdiğiniz zaman burada almış olduğunuz ekran görüntülerini görebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Sony Xperia E5 Ekran Videosu Kaydetme

Sony Xperia E5 akıllı telefonda ekrandaki işlemlerin videosunu çekmek için ekstra bir uygulamaya ihtiyacınız var. Bunun için Google Play Store’a girip “ekran video kaydedici” veya “ekran videosu çekme” şeklinde aramalar yaparak ihtiyacınıza uygun uygulamayı indirin.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com