Kategoriler
Ne & Nasıl

Sony Xperia M5 Reset Atma

Sony Xperia M5 Nasıl Reset Atılır?

Bilindiği gibi Sony Xperia M5 model telefonun bataryası çıkarılamaz bir batarya. Yani harici bir bataryası yok. Bu durumun bazı avantajları olduğu gibi dezavantajları da var. Diğer taraftan bir telefonu kullandığınız zaman kapasitesinden daha büyük bir işlem yaptığınızda bir telefonun donması, kilitlenmesi, takılması normal.

Sponsorlu Bağlantılar

Dolayısıyla bir Sony Xperia M5 telefonunuzun dokunmatiği çalışmazsa (tepki vermezse) yani herhangi bir donma, yanıt vermeme, takılma gibi durumlarda yapacağınız ilk işlem reset atma işlemidir. Sony Xperia M5 telefonu resetleme demek telefonu yeniden başlatmak demektir. Yani bilgisayarlardaki restart işlemi ile aynı.

Sony Xperia M5 Tuş İle Reset Atma

Sony Xperia M5 model telefonda reset atmak için kullanacağınız bir tuş kombinasyonu yok. Çünkü Sim kart yuvasına bir restart tuşu eklenmiştir. Sim kart yuvasındaki bu reset tuşunu kullanarak telefonunuzu yeniden başlatabilirsiniz.

Öncelikle Sim kart yuvasının kapağını açın. Buradaalt bölümde sarı renkli küçük bir tuş göreceksiniz. Bu tuşa kalem ucu yada kürdan gibi küçük bir cisim ile basın ve telefon kapanıncaya kadar bekleyin. Ama kesinlikle kuvvetli bir şekilde bastırmayın. Hafif bir şekilde basıp bekleyin.

Telefon kapandıktan sonra telefonun güç tuşunu kullanarak telefonunuzu yeniden açabilirsiniz. Artık telefonunuz tekrar kullanılabilir durumda.

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com