Kategoriler
İnceleme

Sony Xperia Z1’in Mini Modeli Çıktı – Sony Xperia Z1 F ve Özellikleri

Sony Xperia Z1 F Modeli

iPhone 5S, Samsung Galaxy S4 gibi en iyi akıllı telefonlarla yarışan Sony’nin akıllı telefonu Sony Xperia Z1 modelinin biraz daha küçüğünü çıkardı. Tıpkı Samsung’un Galaxy S3 mini veya Galaxy S4 mini gibi modellerine benzeyen bu telefon Sony Xperia Z1’in özelliklerinin kısıtlanmış hali.

Sponsorlu Bağlantılar

Sony Xperia Z1’den görüntü olarak biraz daha küçük, özellik olarak biraz daha düşük. Sony, Xperia Z1 F modelini Japonya’da duyurdu. Ama artık dünya çapında satışa hazırlanıyor. Artık NTT DoCoMo üzerinden satışa sunuluyor. Daha küçük ekranı ve farklı tasarımı ile dikkat çeken cihaz, mevcut amiral gemisinin bir çeşidi olarak tüketicilerin beğenisine sunulacak.

Xperia Z1 F

Xperia Z1 F Özellikleri

Kısa bir süre önce NTT DoCoMo’nun web sitesine eklediği Xperia Z1 F, siyah, beyaz, sarı ve pembe olmak üzere dört farklı renk seçeneğine sahip. Gücünü Snapdragon 800 yonga setinden alan cihaz, 2 GB RAM ve 16 GB dahili depolama alanı sunuyor. Suya ve toza karşı dayanıklı olan mini model, 127mm × 9.4mm 65 mm boyutunda ve 140 gram ağırlığında. Xperia Z1 F, 19 Aralık’ta sadece Japonya’da tüketicilerin beğenisine sunulacak. Ayrıca, en son gelen söylentilere göre, CES 2014’te mini modelin uluslararası varyantını görebiliriz.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com