Kategoriler
Mobil

Sony Xperia Z2 Avrupa’da Satış Çıktı

Xperia Z2’de Sorunlar Aşıldı

2014 yılı başlarında tanıtılan Sony’nin en üst seviyeli akıllı telefonu Sony Xperia Z2 modeli uzun bir aradan sonra nihayet satış çıktı. Xperia Z2 model akıllı telefon bu yılın başında yapılan Mobil Dünyası Kongresinde en çok beğenilen cihazlardan biriydi. Daha önce bu konuda haberini yaptığımız Xperia Z2 bildiğiniz gibi tedarik sorunu yaşıyordu. Öyle yada böyle sorunlar aşıldı ve Avrupa’da satışa sunuldu.

İngiltere’de Satışta

Avrupa’da Nisan ayında başlayan ön sipariş süreci, yaşanan tedarik sorunları nedeni ile belirsiz bir tarihe ertelenmişti. Cihazı merak edenleri sevindiren haber İngiltere’den geldi. Xperia Z2 an itibariyle İngiltere’de satışa çıkmış durumda.

Sponsorlu Bağlantılar

Sony Xperia Z2 satışta

Sony UK üzerinden online sipariş alınan cihazın gönderim süresi 3-5 iş günü. İlk olarak İngiltere’de başlayan satışlar, aradan bir kaç saat geçmesinin ardından Fransa, Almanya, İtalya ve İspanya gibi Avrupa ülkelerine de yayıldı. Şirketin amiral gemisini ülkemize kısa süre içerisinde getireceği düşünülürken, cihazın resmi olmayan satışları şimdiden çeşitli ikinci el satış yapan sitelerde başladı.

Xperia Z2 Video

Sony Xperia Z2 Fiyatı

Şu ana dek sadece uzak doğuda birkaç ülkede satışa sunulan Xperia Z2’nin Avrupa’nın önde gelen pazarlarında Sony Mobile Store’da resmen satışa başladı. Avrupa fiyatı 679-700 Euro arasında değişen telefonun özellikle siyah renk seçeneğine yoğun bir ilgi var. Kimi ülkelerde siyah Xperia Z2 tükenmiş durumda. Siyahın yanı sıra beyaz ve mor renkler kullanıcılar için diğer alternatifleri oluşturuyor. Xperia Z2’nin mayıs ayının ikinci yarısında ya da haziran başında Türkiye’de satışa sunulması bekleniyor. Telefonun HTC One M8’de olduğu gibi 2.500 liradan ülkemize giriş yapması bekleniyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com