Kategoriler
Mobil

Sound Hound – Söylediğin Şarkıyı Bulma Uygulaması

Sen Şarkıyı Dinlet Uygulama Bulsun

Sound Hound uygulaması, bir şarkı dinlerken yada mırıldanırken dinlediğiniz parçanın ismini bir türlü hatırlayamadığınız zamanlarda imdadına yetişecek ve şarkının ismini hemen bulmanızı sağlayacak bir uygulamadır. Başta iOS ve Android olmak üzere Windows Phone ve BlackBerry platformları içinde geliştirilmiş ve yayınlanmaktadır. Yani şarkıyı ister kendiniz söyleyin isterseniz bir yerden dinletin yeter. Uygulama anında şarkının adını, kimin söylediğini anında bulur.

Sponsorlu Bağlantılar

Kullanması Kolay Bir Uygulama

Sound Hound uygulamasını ilk açtığınız zaman karşınıza gelen anasayfada bazı bölümler karşınıza çıkacaktır. Ekranda sarı renkli Sound Hound butonuna basarak o anda çalan bir şarkıyı yada kendinizi söyleyeceği bir şarkıyı uygulamaya dinletin. Uygulama anında hangi şarkı olduğunu bulacaktır. Hatta siz daha şarkıyı söylemeyi bitirmeden uygulama şarkıyı tanıyıp size bulur.

SoundHound uygulaması

Eğer isterseniz uygulama ile bulduğunuz parçayı yine uygulama ile Facebook, Twitter veya e-posta yoluyla arkadaşlarınıza paylaşabilirsiniz. Uygulamanın listelediği parçaları izleyebilir ve o şarkının sözlerini anında öğrenebilirsiniz. Uygulama ekranının orta kısmı kullanıcıları bilgilendirmek için kullanılır. En çok paylaşılan parçaları, popüler listeleri ve harita üzerinde hangi parçaların arandıklarını görmelerini sağlayan harita bölümüne buradan ulaşabilirsiniz. Uygulama ekranının altında bulunan simgelerden diğer seçeneklere göz atabilirsiniz.

iOS İçin Sound Hound İndir

Android İçin Sound Hound İndir

Windows Phone İçin Sound Hound İndir

BlackBerry İçin Sound Hound İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com