Kategoriler
İnceleme

Star Skater Oyun İncelemesi

Eğlenceli Kaykay Oyunu

Star Skater oyunu adından da anlaşılacağı gibi bir kaykay oyunu. Hem Google Play’den hemde App Store’dan ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu oyun popüler Fruit Ninja oyununun geliştiricisi tarafından geliştirildi. Oyun açtığınız zaman karşınıza bir kaykay üzerinde duran bir karakter çıkıyor. Bu karakter 8-bit oyun grafiği ile tasarlanmış. Yani Minecraft oyun grafiği tarzında. Oyun başladığında karakterimiz kaykay ile hareket etmeye başlıyor ve sizde onu kontrol ediyorsunuz. Ekranın sağına ve soluna dokunarak kontrolünü sağlıyorsunuz.

Sponsorlu Bağlantılar

Özel Hareketlerle Kaykay Yapma

Star Skater inceleme-2 Kaykay yaparken farklı ve özel hareketler yapma imkanınızda var. Eğer bu özel hareketleri yaparsanız daha fazla puan alıyorsunuz. Size verilen yolda kaykay yapmalısınız. Eğer yolun kenarlarına çarparsanız oyun bitiyor. Buna en çok keskin dönüşlerde dikkat etmelisiniz. Oyunda size belli bir süre verilmiş ve bu süre içinde varış noktasına ulaşmalısınız. Ekranda bu süre gösterilmekte zaten. Bunun yanı sıra yaptığınız hız ve yaptığınız özel hareketlere gösterilmekte.

Star Skater inceleme-1

Eğer isterseniz karakterinizi ve kaykayınızı değiştirebiliyorsunuz. Yol üzerinde bazen süre bonusları veriliyor. Bu süreleri alarak varış süresini uzatabilirsiniz. Özellikle bazı bölümlerde eğer süreleri toplamazsanız o bölümü geçemiyorsunuz.

NOT: OYUN MAĞAZALARDAN KALDIRILMIŞTIR.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com